Κατηγορίες
Football League

Κέρκυρα – Ηρακλής (0-1) “Ροπαλιά” Super League!

9d48129f83fb3a8be73ee8fc94a98360_L

Στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής, οι Φαίακες υποδέχτηκαν τον «Γηραιό» που κατάφερε μετά το πέρας του πρώτου 10λέπτου να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα και να απειλεί τον Βρονταρά κυρίως με τους Ζαχόρα και Ονουάτσι να δημιουργούν ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Τελικά, η υπεροχή των Θεσσαλονικέων καρποφόρησε στο 34’ όταν ο Πουρτουλίδης βρέθηκε έξω από την περιοχή και πλάγια αριστερά και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι» ανοίγοντας το σκορ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 55’ με τον Γκόμες να κάνει το πλασέ και τον Κοντοδήμο να απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν τις ευκαιρίες 19 λεπτά αργότερα όταν ο Τσιλιανίδης μετά από μπαλιά του Ονουάτσι βρέθηκε απέναντι από τον Βρονταρά αλλά πλάσαρε άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά οι Φαίακες πήραν την πρωτοβουλία πιέζοντας για το γκολ της ισοφάρισης αλλά η άμυνα του Ηρακλή και ο Κολίτσι κράτησαν το μηδέν φέρνοντας τον «Γηραιό» στους 42 βαθμούς και την τρίτη θέση, με την Κέρκυρα να μένει στους 47.

Κέρκυρα :Βρονταράς, Βλάχος (60′ Σίκιμιτς), Παρασκευαΐδης, Ναγιάρ (46′ Ζορμπάς), Σουάνης, Καραδέμητρος (70′ Τσαουσάι), Γκόμες, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Κουτσόπουλος.

Ηρακλής : Κολίτσι, Τάι, Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης (81′ Κουρδάκης), Μπάμπα, Λίμα (10′ Ιντζόγλου), Ζάχορα (68′ Τσιλιανίδης), Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Ονουάτσι.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected