Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Μακεδονίας – Κούπα στη Θέρμη, δια ποδός…Παπατζίκου!

9607c22df9a266e9e3c2c8117d18a2d6_LΣε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Μακεδονίας ο Θερμαϊκός Θέρμης, καθώς επικράτησε 3-0 του ΓΣ Ηλιούπολης.

Ο τελικός διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο, και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, περίπου 1000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες. Επίσης το παρών έδωσαν οι δήμαρχοι, Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλου, Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος, Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Περιφερειάρχης Κεντρική Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τον Θερμαϊκό να είναι πιο κινητικός και να καταφέρνει στο 20’ να προηγηθεί με σουτ του Έλκα έξω από την περιοχή για το 1-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ομάδα της Θέρμης διπλασίασε τα τέρματά της, καθώς στο 47’ ο Παπατζίκος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 2-0.

Στο 63’ διαιτητής διέκοψε για λίγα λεπτά το ματς, λόγω έντονης… χαλαζόπτωσης, όμως τέσσερα λεπτά μετά ξεκίνησε και πάλι. Στο 71’ ο Θερμαϊκός κέρδισε πέναλτι, με τον Σιαντρόπουλο να κάνει το 3-0 από την άσπρη βούλα. Στο 78’ οι «πράσινοι» έμεναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Φαρμάκη. Ωστόσο τα πάντα είχαν κριθεί και ο Θερμαϊκός αναδείχτηκε Κυπελλούχος. Την απονομή στους ηττημένους έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Γιάννης Κολασίδης και στους νικητές ο δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος.

ΓΣ Ηλιούπολης (Υφαντίδης-Ταληχμανίδης): Σαββούδης, Τάτσιος (85’ Παπαδόπουλος), Κόρδας, Καρανίκας (57’ Χαυζής), Πόπτσης, Παπαδόπουλος, Παντελίδης (75’ Μελίδης), Μπακαρόπουλος, Φωτογλίδης, Χατζηνικολαΐδης, Αρσενίδης

Θερμαϊκός Θέρμης (Κ. Γιώτκος): Παναγιωτίδης, Έλκας (81’ Μέτσιος), Πεχλιβανίδης, Κολώνης, Φάκκας, Καζαντζίδης, Αρχοντίδης, Τρόκας (90+3’ Ζέρβας), Παπατζίκος, Σιαντρόπουλος (90’ Πανόπουλος), Φαρμάκης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected