Κατηγορίες
Basket

ΗΠΑ – Η λατρεία για το μπάσκετ και το απίστευτο θέαμα!

b55556ed7278e4c3ceddd576cdd7da8d_LΑθλητής με ύψος 1.65 προπονήθηκε σκληρά για να καρφώσει! (video)

Ο Μπράντον Τοντ είναι ένας 28χρονος αθλητής που είναι γνωστός για το εκπληκτικό του άλμα αν και έχει ύψος μόλις 1.65 μέτρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε την ιστορία του Αμερικανού άσου, ο οποίος σήμερα είναι μετρ φυσικής κατάστασης, εκπαιδευτής ασκήσεων και ειδικός αποκατάστασης. Ο Τοντ έπαιζε μπάσκετ στο κολέγιο του Κέμπριτζ και αργότερα στο Muskingum College.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ αθλητικό σώμα και να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες. Σήμερα έχει φτάσει στο σημείο να μπορεί να καρφώνει με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα αν και είναι ιδιαίτερα κοντός.

Κάρφωσε πάνω σε φλεγόμενο άνδρα και έκαψε το καλάθι! (video)

Ο Κένι Ντομπς θεωρείται ως ο καλύτερος καλλιτέχνης καρφωμάτων σε όλον τον κόσμο και αυτό το απέδειξε για ακόμη μία φορά.

Ο Ντομπς αυτή τη φορά σκέφτηκε να επιχειρήσει κάρφωμα με άλμα πάνω σε άνδρα που ήταν τυλιγμένος στις φλόγες και το πέτυχε, ενώ από τη φωτιά που μετέφερε, έκαψε το διχτάκι!

Πρόκειται για μια διαφορετική τέχνη καρφώματος που καλό θα ήταν να μην τη δοκιμάσετε στο… σπίτι. Πρόκειται για άνθρωπο που έχει κάνει ειδικότητά του τα καρφώματα και είναι πολύ πιο θεαματικός ακόμη και από τους καλύτερους αθλητές μπάσκετ στον κόσμο, όπως είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Μπλέικ Γκρίφιν. Μόνο που αυτός εχει μπει σε μια άλλη… διάσταση και ριψοκινδυνεύει τη ζωή του με αυτά που κάνει.

Μαθητές κάνουν καρφώματα 360 μοιρών! (video)

Από πολύ μικροί είναι μυημένοι στα καρφώματα δύο μαθητές, οι οποίοι έκαναν καρφώματα 360 μοιρών σε αγώνες τους μέσα σε δύο εβδομάδες.

Πρόκειται για τον Λαντάριους Μάρσαλ και τον Μάρβιν Μπάγκλεϊ, οι οποίοι είναι μετρ στα καρφώματα και συγκεκριμένα σε αυτά των 360 μοιρών. Αμφότεροι έκαναν εντύπωση για αυτές τις φάσεις που έβγαλαν στους αγώνες της ομάδας τους.

Οι δύο παίκτες είναι ανάμεσα σε αυτούς που θεωρούνται μεγάλα ταλέντα της τάξης του 2018. Και όντως, αν μπορούν σε τόσο μικρή ηλικία να καρφώνουν με τόσο εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα στο καλάθι, τι θα κάνουν όταν μεγαλώσουν; Πού μπορούν να φτάσουν;

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected