Football League

Χανιά – Βύζας Μεγάρων (5-1) Γκολ ο Παπατζίκος!

3cb2b7ed49b869ed59b6dbcd799342a0_LΕπίδειξη δύναμης από την ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν που διέσυρε τους Μεγαρείς και πέρασε στη δεύτερη θέση

Τον άτυπο τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο τα Χανιά που υποδέχτηκαν τον Βύζαντα για την 23η αγωνιστική και πήραν τη νίκη με το ευρύ 5-1. Το δρόμο των γηπεδούχων προς τη νίκη άνοιξε στο 28’ ο Καμπλιώνης, ενώ ο Μαραγκουδάκης 12 λεπτά αργότερα σημείωσε το δεύτερο γκολ των Κρητικών.

Ο… χορός των γκολ συνεχίστηκε στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να διευρύνουν το προβάδισμά τους μόλις στο 46’ με τον Λουκίνα να κάνει το 3-0, ενώ στο 60’ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 δείχνοντας πως το εν λόγω ματς ήταν ουσιαστικά παράσταση για έναν ρόλο. Ωστόσο, οι παίκτες του Σεροπιάν δεν σταμάτησαν εκεί και πέτυχαν και πέμπτο γκολ στο 72’ με τον Παπατζίκο, ενώ για τους φιλοξενούμενους το γκολ της τιμής πέτυχε ο Ταμπάκης στο 82’ διαμορφώνοντας το τελικό 5-1, που φέρνει τα Χανιά στη δεύτερη θέση με 41 βαθμούς και τον Βύζαντα να παραμένει ουραγός με 8.

ΑΟ Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Πυθαρούλης, Καμπλιώνης, Βασιλόγιαννης (65′ Βαλλιάνος), Μανωλάς, Σκάρος (62′ Τσατσαρής), Γκούμας, Παπατζίκος, Λουκίνας (71′ Μπουντόπουλος), Μαραγκουδάκης, Πάγκαλος.

Βύζας Μεγάρων  : Διαμαντάρας (68′ Μούζος), Δελάρδας, Λέκκας, Ζάρκος (57′ Κλαπής), Μιχαλόπουλος, Τσακιράκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδημητρίου, Νικολέτος, Ταμπάκης, Κοντούλης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected