Football League

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιγινιακός (1-1) Για 90′ ο Ζούρκος

56a071978b546b657307a5562d0e3276_LΟι “κιτρινόμαυροι” έχασαν έτσι την ευκαιρία να μπουν στην τετράδα του πρωταθλήματος, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάει και χειρότερα στην επανάληψη καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για να φύγουν ακόμα και με το διπλό.

Λιγότερες σαφώς οι ελπίδες μετά το αποτέλεσμα αυτό για είσοδο στα play off, ωστόσο υπάρχουν ακόμα σημαντικές πιθανότητες αρκεί να κερδίσει στον επόμενο αγώνα με τον Βατανιακό εκτός έδρας.

Η Αναγέννηση ευτύχησε μόλις με την πρώτη σημαντική καλή στιγμή στον αγώνα να πάρει το προβάδισμα όταν ο Χατζηρίζος σέντραρε από αριστερά, παρενεμβλήθη με το κεφάλι ο Γεωργακόπουλος και με προβολή ο Γήττας έκανε το 1-0.

Λίγα λεπά αργότερα ο Μπουντούρης από το σημείο περίπου του πέναλτι δεν μπορεσε να νικήσει τον Τόλιο ενώ με την λήξη του ημιχρόνου χάθηκε ακόμα μια σημαντική ευκαιρία για την Αναγέννηση σε προσπάθεια του Γκουγκούδη που μπήκε από πλάγια σε θέση τετ α τετ αλλά οΤόλιος και πάλι κατάφερε να διώξει.

Τελείως διαφορετική η εξέλιξη στο β’ ημίχρονο με τον Αιγινιακό να φθάνει πιο εύκολα μπροστά στην εστία του Σιαράβα δημιουργώντας προϋποθέσεις εύκολα για γκολ. Η αρχή των ευκαιριών έγινε στο 51′ όταν ο Σιαράβας απέκρουσε κοντινό σουτ με το πόδι πάνω στη γραμμή, ακολούθησε δοκάρι με τον Γκέσιο για τον Αιγινιακό σε μακρινό σουτ από πλάγια που βρήκε την εξωτερική πλευρά των δοκών ενώ στο 54′ ο Κουτσοσπύρος με προβολή κατάφερε να εκμεταλλευθεί την σέντρα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Παρόλα αυτά τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά για την Αναγέννηση στο 61′ καθώς οΜανζάνο αντίκρυσε την 2η κίτρινη, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να κλεισθούν και πάλι στα καρέ τους, θέλοντας να διαφυλάξουν το 1-1. Παρά την αριθμητική υπεροχή η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Τόλιου αν εξαιρέσουμε ένα σουτ του Γεωργακόπουλου που αποκρούσθηκε και ένα σουτ του Γκουγκούδη που πέρασε άουτ.

Οι παίκτες του Αιγινιακού στα τελευταία 15′ κράτησαν εύκολα το 1-1, κερδίζοντας και τις απαραίτητες ανάσες όπου χρειαζόταν, ενώ στο 82′ είχαν διπλή ευκαιρία με τον Χατζή να σουτάρει και τον Σιαράβα να αποκρούει και στην επανάληψη το σουτ του ίδιου παίκτη να περνά άουτ.

Αναγέννηση Καρδίτσας : Σιαράβας, Σάββας (57′ Χλωρός), Χατζηρίζος, Κουκούλης, Οικονόμου, Μίχος (32′ Αναστασόπουλος), Καραχάλιος (64′ Σίμωσης), Γήττας, Γεωργακόπουλος, Μπουντούρης, Γκουγκούδης

Αιγινιακός : Τόλιος, Καρλάο, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Μανζάνο, Γκέσιος, Κουτσοσπύρος (79′ Δήμου).

* Γεμάτη η μεγάλη κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου με περίπου 2.300 θεατές εκεί ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν και περίπου 30 φίλοι του Αιγινιακούαπό το πέταλο.

* Ισόπαλο είχε λήξει και το ματς του α΄γύρου με 1-1, οπότε σε πιθανή ισοβαθμία, θα μετρήσουν τα συνολικά τέρματα των δύο ομάδων στο οποίο και υπερέχει αισθητά (για την ώρα) ο Αιγινιακός.

*karditsalive.net

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected