Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μέσης 6-2

Στις γνωστές του εμφανίσεις επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, τρεις μέρες μετά την απώλεια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, στον τελικό του Δημοτικού Σταδίου της Βέροιας με αντίπαλο την ΑΕ Καψόχωρας. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα, παρουσία ελάχιστων θεατών στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, επικράτησε του Φίλιππου Μέσης και χρειάζεται πέντε βαθμούς στα εναπομείναντα πέντε ματς για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Από την άλλη πλευρά, οι “βυσσινί” έχασαν τη 10η θέση από τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, τον οποίο υποδέχεται το άλλο Σάββατο στη Μέση, σε ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Κι όμως, η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Μπρέγκου, φάση στην οποία οι γηπεδούχοι έμειναν μάλιστα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Νουσιόπουλου που…δίκην τερματοφύλακα απέκρουσε πάνω στη γραμμή.

Παρόλα αυτά, ο “δικέφαλος” ανέβασε στροφές στη συνέχεια και κατόρθωσε να πετύχει την ανατροπή και παρά τις δύο απανωτές μεγάλες ευκαιρίες του Μιχάλη Γιάννου για τους φιλοξενούμενους, σκόραρε και τρίτη φορά, τέρμα που άλλαξε άρδην την εικόνα του αγώνα.

Μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, το παιχνίδι απέκτησε…τρελό ρυθμό με άλλα τρία τέσσερα τέρματα και πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Το “φιλμ” του αγώνα

20′ ΓΚΟΛ! Ο Γκατζούφας βγαίνει απέναντι από τον Κώστα Θεοδώρου, ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ αποκρούει, ο Γατόπουλος στην επαναφορά κάνει το σουτ και ο Νουσιόπουλος βάζει τα χέρια και αποκρούει πριν τη γραμμή. Ο ρέφερι δείχνει την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του ΠΑΟΚ και ο Μπρέγκου εκτελεί εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ (0-1)

25′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Ζωγράφου, δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Θεοδωρίδη (1-1)

31′ Εκτέλεση κόρνερ του Θανάση Κίτσα, κεφαλιά του Μουρατίδη ο Θεοδωρίδης αποκρούει εντυπωσιακά.

48′ ΓΚΟΛ! Ατομική ενέργεια του Γιώργου Κίτσα μετά από πάσα του Παναγιώτη και ανατροπή για τους γηπεδούχους (2-1)

56′ Εκτέλεση φάουλ του Βοργιατζίδη, με γροθιές ο Θεοδώρου

62′ Ωραίο γύρισμα του Μπρέγκου στη μεγάλη περιοχή, στην πορεία της μπάλας ο Γιάννου, σουτ με δύναμη η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

64′ Πάσα του Μπρέγκου, ο Δημούλτσης δεν βρίσκει τη μπάλα και ο Γιάννου από κοντά στέλνει τη μπάλα σύρριζα από το δοκάρι του Θεοδώρου

67′ ΓΚΟΛ! Γύρισμα του Κώστα στον Γιώργο Κίτσα ο τελευταίος δεν αστοχεί από κοντά (3-1)

68′ Εκτέλεση πλάγιου του Παναγιώτη Κίτσα, ο Γιώργος στην κίνηση σημαδεύει το δοκάρι του Θεοδωρίδη

72′ Σουτ του Πατατούκα, δεύτερο δοκάρι για τον ΠΑΟΚ

79′ ΓΚΟΛ! Πολλές κόντρες στη μεγάλη περιοχή του Φίλιππου, ο Θανάσης Κίτσας επωφελείται και με πλασέ κάνει το 4-1

80′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Λαδά, εντυπωσιακό σουτ του Γιώργου Κίτσα χωρίς να σκάσει η μπάλα στο έδαφος και 5-1

86′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Γιάννου στον Βοργιατζίδη, σουτ του τελευταίου η μπάλα βρίσκει σε αντίπαλο αμυντικό και αλλάζει πορεία (5-2)

89′ ΓΚΟΛ! Ατομική προσπάθεια του Γιώργου Κίτσα και ιδανικό τελείωμα (6-2)

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Θεοδώρου Κυρ. (46′ Κίτσας Π.), Λαδάς, Μουρατίδης, Νουσιόπουλος, Πατατούκας, Τζέπης, Ζωγράφος, Κίτσας Σ. (46′ Κίτσας Γ.), Κίτσας Θ., Κίτσας Κ. (73′ Δημοσθένους)

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Τζιβάρας (85′ Μπαλτζής Δ.), Γιάννου, Γκατζίδης, Βοργιατζίδης, Γκατζούφας, Γατόπουλος, Δημούλτσης, Μπρέγκου (80′ Μυλωνάς), Ντόγος (57 Καρασαββίδης), Τρούπκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected