Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Φίλιππος Μελίκης 0-1

Τις 20 νίκες συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα το Φίλιππος Μελίκης, επικρατώντας της ΑΕ Χαρίεσσας στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην έδρα των “κιτρίνων”, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας. Η ομάδα του Κώστα Παυλόπουλου πήρε τη νίκη με τέρμα του Θοδωρή Πέτγαζλη στο 84′,  ο οποίος εκτέλεσε ιδανικά το φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις (ανάλογα με τον πολύ δυνατό αέρα που φυσούσε στην περιοχή), με τους “ερυθρόλευκους” να έχουν την υπεροχή στο πρώτο μέρος και να φτάνουν με αξιώσεις στα καρέ του Αντιφάκου, όμως κυρίως λόγω κακής τελικής πάσας δεν δημιουργήθηκε η μεγάλη φάση στο διάστημα αυτό. Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή φάση στο τετ-α-τετ του Βασίλη Καρασαρίδη στο 26′, με τον έμπειρο επιθετικό να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σωτήρη Ιωακειμίδη.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και παρά τις προσπάθειες των Τόσκα και Βασίλη Καρασαρίδη, ο Φίλιππος κράτησε ανέπαφη την εστία του. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και αρκετές ήταν οι φορές που οι αμυντικοί βρέθηκαν σε δύσκολη θέση απέναντι στους επιθετικούς των “ερυθρολεύκων”. Στο 79′ η ΑΕΧ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ, σε πέναλτι που κέρδισε ο Παναγιώτης Τόσκας σε ανατροπή από τον Γιάννη Καραγκιζόπουλο.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασίλης Καρασαρίδης, ο Ιωακειμίδης όμως έκανε εντυπωσιακή εκτίναξη στη γωνία και με υπερένταση των χεριών του κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι δέχτηκαν τέρμα στο 84′ σε μία φάση που ο ρέφερι της συνάντησης έκρινε πως ο Αντιφάκος έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Θοδωρής Πέτγαζλης, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΧ, δίνοντας ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Κανδηλίδης, Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Λέσκας, Σιδηρόπουλος, Τόσκα, Κατσουγιαννόπουλος, Στογιάννης, Καρασαρίδης Β., Κελεσίδης (60′ Καρασαρίδης Δ.)

Φίλιππος Μελίκης : Ιωακειμίδης, Ζέρης, Τενεκετζή, Χαραλαμπίδης, Καραγκιζόπουλος, Τεγούσης (89′ Τσάκαλος), Μπούφι, Κακαγιάννης, Παπαδόπουλος (79′ Μπιτόπουλος), Πέτγαζλης, Τσιούπρος (70′ Πιτσάβας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected