Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Επιστροφή στις νίκες για Πανθραξ

df5f4f3a341d76328c2bf2484a7f027c_LΜετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες ο Πανθρακικός επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας 2-1 τον Εργοτέλη στην Κομοτηνή.

Το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου είχε ηττηθεί σε τέσσερα συνεχόμενα ματς και μάλιστα χωρίς να πετύχει ούτε ένα γκολ. Πλέον οι Ακρίτες ανέβηκαν στους 37 βαθμούς και την έκτη θέση, ενώ ο Εργοτέλης έμεινε στους 32 και συγκατοικεί στην ενδέκατη θέση με τη Skoda Ξάνθη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά κι ευτύχησαν να προηγηθούν με ένα φοβερό γκολ του Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ. Ο Ισραηλινός βρήκε την μπάλα μπροστά του μετά από απομάκρυνση των αμυντικών των Κρητικών και με ένα πολύ δυνατό ευθύβολο σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο πρώτο μέρος οι «πράσινοι» της Κομοτηνής ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, αλλά δεν βρήκαν άλλο τέρμα. Αυτό συνέβη όμως στο 65′ με σκόρερ τον Καθάριο.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Εργοτέλης κατόρθωσε να μπει στο ματς. Η αλλαγή του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Ανδρέας Μπουχαλάκης σκόραρε για το 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Εργοτέλης πίεσε και μάλιστα πέτυχε ένα γκολ με τον Μονακέλο, το οποίο πάντως ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μπεν Σαμπάτ (66′ Λαδάκης), Ντιόγκο, Εμπό, Καθάριος (78′ Μολίνα), Μπαϊκαρά, Ρομέου, Τζάνης (69′ Παπαγεωργίου), Ιγκόρ.

Εργοτέλης: Στοϊκόβιτς, Τζανακάκης (84′ Γιοβάνοβιτς), Μεχία, Αντελέγε, Πίτσος (63′ Μπουχαλάκης), Ιμπραίμ, Καρντόσο (79′ Αζίζ), Μπαντιμπαγκά, Χαντί, Ρομάνο, Μονακέλο.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected