Κατηγορίες
Super League 1

Super League – “Ταξιαρχία” για παραμονή!

82cb78c2d2e6731b7cc00d3519d13968_LΑποφασιστικό βήμα για την… σωτηρία έκανε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που πήρε τη νίκη υποδεχόμενη τους Κρητικούς στη Ριζούπολη

Στο ματς που κάλλιστα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως… τελικός ο Απόλλων κατάφερε να πάρει τη νίκη επικρατώντας με 3-1 του Πλατανιά και παίρνοντας παράλληλα σημαντικό προβάδισμα για να εξασφαλίσει την παραμονή του στη «μεγάλη» κατηγορία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς κι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με το… καλημέρα καθώς μόλις στο 4’ ο Σόντερμπεργκ με κεφαλιά νίκησε τον Γιωργαλλίδη για το 1-0.

Στη συνέχεια, με… κεκτημένη ταχύτητα από  το γκολ οι παίκτες του Σάντσεζ κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα όταν ο Άμπροουζ μετά από σουτ του Κόρμπου στο δοκάρι πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Πλατανιά, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του για τη νίκη. Ωστόσο, οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη από το 20’ και μετά ανέβασαν την απόδοσή τους, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν με τον Τετέ το 29’ να μειώσουν σε 2-1, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για φάουλ στον Τζόρβα.

Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε, οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες έγιναν «είδος προς εξαφάνιση» και χρειάστηκε ένα λάθος του Φαΐσκα στο 64’ το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Άμπροουζ που πλάσαρε εύστοχα τον Γιωργαλλίδη για το 3-1 προκειμένου να «ξυπνήσουν» οι φίλαθλοι στις κερκίδες του «Αριστείδης Καμάρας». Στο τελευταίο 25λεπτο οι παίκτες του Αναστασιάδη δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Τζόρβα με το 3-1 να μένει ως το τέλος και τον Απόλλων να φτάνει τους 29 βαθμούς και τον Πλατανιά να μένει στους 25.

Απόλλων Σμύρνης: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας (75′ Μίνγκας), Λουσέρο, Αμπροουζ (71′ Κανακούδης), Πετρόπουλος (88′ Ντάλμπεργκ), Παντελιάδης

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ζαραδούκας (69′ Μπέλιτς), Γιαχία, Φαΐσκα, Τετέ, Βλαχοδήμος, Γουνδουλάκης, Τόρες, Αγκιλέρα (71′ Θέρα), Φερνάντες (51′ Μενδρινός)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected