Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Για τα …αστέρια και τα “σαλόνια”!

c5072db404570a9748b1bc3d654e4fb4_LΟι… Ευρωπαίοι Περιστεριώτες υποδέχονται τους «κυανέρυθρους» που μάχονται για την παραμονή (Κυριακή 9/3, 15.00, Onsports/Novasports 2)

Εκ διαμέτρου αντίθετοι είναι οι στόχοι Ατρόμητου και Πανιωνίου που τίθενται αντιμέτωποι στο γήπεδο του Περιστερίου για την 28η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη προκειμένου να διατηρηθούν στην δεύτερη θέση και να μπουν στα πλέι οφ με πλεονέκτημα, ενώ οι «κυανέρυθροι» αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην «μεγάλη» κατηγορία.

Χωρίς Ταυλαρίδη

Με στόχο την τρίτη σερί νίκη για την παραμονή την δεύτερη θέση ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανιώνιο την Κυριακή (9/3) με τον Γιώργο Παράσχο να έχει μόνο ένα όνομα γραμμένο στο απουσιολόγιο του. Ο έμπειρος τεχνικός των Περιστεριωτών δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες του Ταυλαρίδη που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει ποινή. Από κει και πέρα δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα απουσιών έχοντας όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Μπρίτο, Φάμπιο, Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Γεωργίου, Γκαρσία, Φωτάκης, Κιβρακίδης. Τέλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Παράσχος ανέφερε: «Παίζουμε με μια ομάδα που παρά το νεαρό της ηλικίας της βγάζει ψυχή και είναι δυνατός αντίπαλος για όλες τις ομάδες. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή και όχι έπαρση. Αντικειμενικός μας στόχος είναι να διατηρήσουμε τη διαφορά από τις πιο κάτω θέσεις και πάνω απ’ όλα να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις μέσα στην έδρα μας έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που θέλουμε πάλι να τους κάνουμε χαρούμενους».

Έτοιμος για Περιστέρι

Έχοντας αυξημένες ελπίδες για την παραμονή του στη «μεγάλη» κατηγορία ο Πανιώνιος θέλει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να αποβάλλει ακόμη περισσότερο άγχος στο κυνήγι της «σωτηρίας».

Οι Νεοσμυρνιώτες αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο εκτός έδρας για την 28η αγωνιστική γνωρίζοντας πως το έργο τους είναι αρκετά δύσκολο. Πάντως το ευχάριστο για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Έτσι, μετά και την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (8/3), που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο «αλενατόρε» ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Ανέστης, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Παντίδος, Λάσνικ, Ντούνης, Μπούζας, Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου, Καμπάνταης, Πάνος, Σταυροθανασόπουλος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected