Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τα “φώτα” στη Ριζούπολη

66846514c322756510a92c1e39416b84_LΤο… σωτήριο τρίποντο αναζητούν στη Ριζούπολη, «κυανόλευκοι» και Κρητικοί (Κυριακή 9/3, 17.15, Onsports/Novasports 7)

Δυο από τις ομάδες που συμμετέχουν στην… κούρσα της παραμονής, Απόλλων Σμύρνης και Πλατανιάς, κοντράρονται τη Ριζούπολη με τον νικητή να αποκτά σαφές προβάδισμα για την παραμονή του στην «μεγάλη» κατηγορία και τη νέα σεζόν.

Η αποστολή για Πλατανιά

Έτοιμος για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Ο Λόρι Σάντσεζ δεν αντιμετώπισε απουσίες της τελευταίας στιγμής και ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή με τους Τζόρβα, Πετρόπουλο, Γκόμεζ, Λουσέρο, Χατζηζήση, Παπαζαχαρία, Κανακούδη, Αργυρόπουλο, Παντελιάδη, Μίνγκα, Δεληζήση, Φαρινόλα, Σόντερμπεργκ, Ντάλμπεργκ, Κόρμπο, Τσιλιγκίρη, Τσοκάνη και Άμπροουζ.

Έτοιμος για τη μάχη στη Ριζούπολη

Αποφασισμένος για τη νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά παραμονής θα παραχθεί ο Πλατανιάς την Κυριακή στη Ριζούπολη. Οι Χανιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να μην υπολογίζει τον τραυματία Σιαλμά. Στην αποστολή του Πλατανιά για το κρίσιμο παιχνίδι συμμετέχουν οι: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμος, Γιαχία, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης, Θέρα, Ινκούμ, Καζναφέρης, Κατάι, Μενδρινός, Μπέλιτς, Περιστερίδης, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα και Φερνάντες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected