Football League

Football League – Δήλωσε παίκτη στο φύλλο αγώνος αλλά αυτός ήταν…

9912aa5c845b5425733fb0b2ef7ca0ef_LΑπίστευτο και όμως… ελληνικό! Ο Φάνης Ζάρκος δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης των Χανίων με τον Βύζαντα Μεγάρων, ωστόσο, ο παίκτης ήταν στην Κόρινθο!

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (9/3) η ομάδα των Μεγάρων φιλοξενήθηκε από την κρητική ομάδα στα Χανιά, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Γ’ Εθνικής και στην αρχική ενδεκάδα ήταν το όνομα του Φάνη Ζάρκου, κάτι που έχει γραφτεί και στο φύλλο αγώνα.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook καταγγέλλει τους ανθρώπους του Βύζαντα για πλαστοπροσωπία, μια και την ώρα του αγώνα, ήταν στην Κόρινθο, κάτι που σημαίνει πως οι Μεγαρείς χρησιμοποίησαν παίκτη με τα στοιχεία του Φάνη Ζάρκου και πλέον απειλούνται ακόμα και με αφαίρεση βαθμών.

«Ντροπή… Μόνο αυτή η λέξη αρμόζει, για αυτούς που κατέστρεψαν μια ιστορική ομάδα που κάποτε πριν από αυτούς ήταν μαγαζί γωνία. Ο λόγος για την ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων… Εγώ επειδή έχω αξιοπρέπεια πήρα την απόφαση να σταματήσω από την ομάδα για τα επόμενα 4 παιχνίδια και κάποιοι «κύριοι» παίζουν με το όνομά μου», έγραψε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Σήμερα ο Βύζας έπαιζε με τα Χανιά στην Κρήτη, ενώ εγώ ήμουν στην Κόρινθο, και το ράδιο και όλα τα site στο ίντερνετ έγραφαν ότι ήμουν στην Κρήτη και είχα συμμετοχή στο παιχνίδι αυτό… Να παίζει με την δικιά μου φανέλα και το δικό μου δελτίο άλλος ποδοσφαιριστής… ΝΤΡΟΠΗ…».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected