Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Διάψευση για τα εισιτήρια, στον ΠΑΟΚ ο Βλάχος!

aiginio_10Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, η ΠΑΕ Αιγινιακός διαψεύδει την ανακοίνωση της «Αυτόνομης Θύρας 10», αναφέροντας ότι τα εισιτήρια του αγώνα έχουν διατεθεί σε φιλάθλους των γηπεδούχων.

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ της ομάδας μας και του Ηρακλή, έχουν εξαντληθεί σχεδόν όλα. Συγκεκριμένα, προς διάψευση κάποιων ανυπόστατων δημοσιευμάτων τα εισιτήρια έχουν διατεθεί σε φιλάθλους-φίλους της ομάδος μας και μόνο, ενώ σε καμία περίπτωση δεν δόθηκαν σε οργανωμένους οπαδούς των φιλοξενουμένων ή σε οποιοδήποτε άλλους.

Τέλος, η Π.Α.Ε. Αιγινιακός κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα-γιορτή του ποδοσφαίρου».

Στον ΠΑΟΚ ο Βλάχος

Την ίδια στιγμή, ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Αιγινιακού, Γιάννης Βλάχος, επέστρεψε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ ως αναλυτής αντιπάλων αλλά και ανιχνευτής παικτών. Φυσικά, θα παραμείνει κοντά στους κυανόλευκους (όπως και όταν ήταν στον Πλατανιά), ως… εξωτερικός συμβουλάτορας του μεγαλομετόχου, Γιάννη Νιώπα.

Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Νικολαϊδης για το παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπελόν και Μανζάνο και στον εγχειρισμένο Πέντα, ενώ οι Σαμαράς και Γιαζιτζόγλου ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και αναμένεται να μπουν στην αποστολή.

Η πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζεται από τους Τόλιο, Κωνσταντινίδη, Γεωργίου, Καρλάο, Λιόλιο, Ζούρκο, Χατζή, Φαμπίνιο, Κ. Αχαλινόπουλο, Κουτσοσπύρο και Γκέσιο, ενώ δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected