Football League

Football League – “Τριάρα” του…καταδικασμένου Βατανιακού!

95141763c0fecda68525c69a133debb4_LΤις πιθανότητες του για παραμονή στην κατηγορία αύξησε ο Βατανιακός μετά τη νίκη που πέτυχε επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η ομάδα της Πιερίας, αν και αγωνίζονταν από το 42′ με δέκα παίκτες, επιβλήθηκε των Θεσσαλών με 3-1, υποχρεώνοντας τους σε ήττα μετά από 11 ματς που ήταν αήττητοι. Αυτή η ήττα μπορεί να είναι καταδικαστική για την Αναγέννηση στην προσπάθεια που κάνει να μπει στα πλέι όφ για την διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τη Super League.

Ο Βατανιακός έβαλε τα δύσκολα στην Αναγέννηση στο 22′ με την κεφαλιά που πέτυχε ο Εμβούε. Στο 42′ ο Μίλιτς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και άφησε τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 47′ ο Μπουντούρης με δυνατό σουτ μείωσε το σκορ. Η χαρά της Αναγέννησης όμως δεν κράτησε πολύ καθώς στο επόμενο λεπτό ο Δημόπουλος με αυτογκόλ έδωσε πάλι το προβάδισμα στον Βατανιακό. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αλεξίου στο 90′. Η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε δοκάρι στο 70΄με τον Σίμωση.

Βατανιακός: Κουδουνάς, Κολαξίδης, Εμμανουήλ, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Μπουζούκης (83′ Γιαπιτζής), Λαζαρίδης, Ποτουρίδης (66′ Αλεξίου), Βουτσιάς, Έμβουε, Μίλιτς.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Σιαράβας, Σάββας (80′ Κόκκινος), Δημόπουλος (60′ Σίμωσης), Κουκούλης, Οικονόμου, Γήτας, Γεωργακόπουλος, Γκουγκούδης, Μπουντούρης, Μπιτέλης, Τιμόνοφ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected