Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 21ης αγωνιστικής

That-other-Pregame-Show

Με ολοκληρωμένα τα 2/3 του πρωταθλήματος για τον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής, το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο τόσο στην κορυφή όσο και στα…περίχωρα της γραμμής του υποβιβασμού. Η αυριανή 21η αγωνιστική, που για μία ακόμη Κυριακή θα καλύφθεί LIVE από το Imathia Sports News, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς και οι 6 αναμετρήσεις (ρεπό για τα Τρίκαλα, που παίρνουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πυργετό) είναι ιδιαίτερης σημασίας για τις ομάδες που αγωνίζονται. Αναλυτικά το ρεπορτάζ των αυριανών αναμετρήσεων και τα στιγμιότυπα του πρώτου γύρου :

Ρήγας Φεραίος – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Πολύ μεγάλης σημασίας αναμέτρηση στο Βελεστίνο, ανάμεσα στους “κυανόλευκους” που βρίσκονται έναν βαθμό πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού και τους “κοκκινόμαυρους” που έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την πρώτη Λαμία. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, με τη βοήθεια του κόσμου της, θέλει να “σβήσει” την ήττα στην Τερψιθέα και να διατηρήσει τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται. Ο έμπειρος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γιώργο Χατζή που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του. Στην αντίπερα όχθη, ο Απόστολος Στύλος θα έχει στη διάθεση του τους Ηλία Κωτσιαρίδη και Δημήτρη Παυλίδη που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο νεαρός Λάλας που αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο. Αντίθετα, απόντες θα είναι ο Δημήτρης Τσαγκαράκης που “χρωστά” μία ακόμη αγωνιστική τιμωρίας αλλά και οι Κώστας Καπασακαλίδης και Νίκος Μπαγγέας που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

δείτε στιγμιότυπα από το ματς του πρώτου γύρου :

ΑΟ Κύμης – Αχιλλέας Δομοκού : Μόνο νίκη για αμφότερους τους αντιπάλους, με διαφορετικούς ωστόσο στόχους. Η ήττα για τους “κυανόλευκους” στον Αμπελώνα μετέτρεψε το αυριανό παιχνίδι σε “τελικό” και με νίκη πλησιάζει την πρωτοπόρο Λαμία στους τέσσερις βαθμούς, που πραγματοποιεί το ρεπό της. Ο Βαγγέλης Ντόβολης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Νίκο Κόκκο και Βασίλη Τσομπάνη που συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες, ενώ ελπίζει σε επιστροφές παικτών που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Αμπελωνιακό. Από την άλλη πλευρά, ο αυριανός αγώνας χαρακτηρίζεται επίσης “τελικός” για τους “κυανόλευκους” της Φθιώτιδας, οι οποίοι με μόλις 18 βαθμούς συγκομιδή έχουν μείνει αρκετά πίσω όσον αφορά την παραμονή. Ο Κώστας Κολομητρούσης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τους Νίκο Αναστασίου, Θωμά Μπαντή και Κώστα Τσιλίκα, που εξέτισαν τις ποινές τους

δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου :


LAMIASTARGR

Λευκάδια – Μαχητής Τερψιθέας : Σπουδαίο ματς και στα Λευκάδια, με τον ΠΑΣ να υποδέχεται τους Θεσσαλούς, που “καίγονται” για βαθμούς. Οι “κυανόλευκοι” της Ημαθίας, που προέρχονται από την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΦΑΣ Νάουσα, θα αγωνιστούν με στόχο την 9η νίκη στο πρωτάθλημα, σε μία αναμέτρηση που ο προπονητής της ομάδας κ. Παπανώτας “μετρά” τις επιστροφές των Μάκη Δημητριάδη και Αντώνη Κουκουράκη, που εξέτισαν τις ποινές τους. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Σταυροθεόδωρος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ζήση Μαλάκο που δέχτηκε την 4η κίτρινη στον νικηφόρο αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, μία αναμέτρηση που αναπτέρωσε τις ελπίδες των Θεσσαλών για την παραμονή.

Μακροχώρι – ΦΑΣ Νάουσα : Δεύτερο συνεχόμενο τοπικό ντέρμπι στην Ημαθία, με αντιπάλους αυτή τη φορά την Ένωση και τον ΦΑΣ. Οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από την ήττα και τη μέτρια εμφάνιση στη Χαλκίδα, θέλουν τη νίκη ώστε να κάνουν ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την οριστική παραμονή. Ο Λεωνίδας Μπίλης μπορεί και πάλι να υπολογίζει στους Αντώνη Ηλιάδη και Τάσο Τσακαλίδη που εξέτισαν τις ποινές τους, όχι όμως στον Γιάννη Πιέτρα που θα είναι διαθέσιμος την επόμενη αγωνιστική (δύο αγωνιστικές τιμωρίας). Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός των “κυανολεύκων” Γιάννης Κερλίδης, που επιστρέφει ως αντίπαλος στο Μακροχώρι μετά από έναν περίπου χρόνο, θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς στον αγώνα με τα Λευκάδια εξέτισαν οι Γιώργος Νικόλτσης και Γιώργος Σιμψερής.

δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του πρώτου γύρου :

Δωτιέας Αγιάς – Χαλκίδα : Αμφίρροπο ματς και στη Θεσσαλία, με τους “ερυθρόλευκους” του Σωτήρη Αντωνίου να θέλουν μόνο τη νίκη για να “ξεκολλήσουν” από τους 27 βαθμούς και να πάρουν βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Το ίδιο ισχύει και για τους Ευβοιώτες, που ταξιδεύουν στην Αγιά με μοναδικό στόχο το “διπλό”, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να μπουν για τα καλά πλέον στο “κυνήγι” της παραμονής. Ο τεχνικός των γηπεδούχων μπορεί να υπολογίζει στους Νίκο Γούτο και Γιώργο Τσατσαλίδη που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Άρη Λώττα, που αποβλήθηκε στη Λαμία. Στην αντίπερα όχθη, ο Παναγιώτης Τοκπασίδης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους, πλην του Παναγιώτη Ταυταρίδη που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του.

δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα του πρώτου γύρου :


LAMIASTARGR

ΑΟ Καρδίτσας – Αμπελωνιακός : Η αναμέτρηση των δύο ουραγών ομάδων της βαθμολογίας δεσπόζει στο αυριανό πρόγραμμα, που δίνουν την ύστατη μάχη για την επιβίωση. Ο χαμένος…χάνεται και οι δύο προπονητές έχουν αποφασίσει να ρισκάρουν και να κυνηγήσουν με κάθε τρόπο τη νίκη. Οι Σάκης Τίκας και Δημήτρης Καπετανόπουλος έχουν όλα τους τα…όπλα στη φαρέτρα (μοναδικός απών ο Τζιόρτζιο Ρόκκα για τους φιλοξενούμενους) και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποια από τις δύο ομάδες θα έχει…σφυγμό μετά την αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Λευκάδια – Μαχητής Τερψιθέας  (0-0)

Τρίκαλα – Πυργετός  (1-0)

Ρήγας Φεραίος – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας  (1-3)

ΑΟ Κύμης – Αχιλλέας Δομοκού (1-0)

Λευκάδια – Μαχητής Τερψιθέας

ΑΟ Καρδίτσας – Αμπελωνιακός  (2-0)

Μακροχώρι – Νάουσα  (2-1)

Δωτιέας Αγιάς – Χαλκίδα  (3-1)

Ρεπό : Λαμία

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected