Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 25ης αγωνιστικής

pregame

Δύο “στροφές” απέμειναν για την ολοκλήρωση της φετινής Β Ερασιτεχνικής και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο για το ποιες θα τερματίσουν στις θέσεις 3-6, που δίνουν τα εναπομείναντα εισιτήρια για την άνοδο στην Α2. Δόξα Λιανοβεργίου (πρωταθλήτρια) και Ποντιακή Νεολαία Αράχου έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την παρουσία τους στην ανώτερη κατηγορία, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται οι Εθνικός Ράχης και ΑΟ Μαρίνας που θέλουν έναν βαθμό αύριο για να πανηγυρίσουν και αυτές τη μεγάλη τους επιτυχία.

Η πέμπτη της βαθμολογίας Ακαδημία Μακροχωρίου έχει ρεπό στην αυριανή 23η αγωνιστική και οι Μακεδονικός Πλατάνου και ΜΑΣ Βεργίνας που ακολουθούν, έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να “σκαρφαλώσουν” στον βαθμολογικό πίνακα. Οι πρώτοι αγωνίζονται στα Πιέρια με αντίπαλο την σκληροτράχηλη ΑΕ Σφηκιάς ενώ ο ΜΑΣ μεταβαίνει στον Άραχο, που πραγματοποιεί την φιέστα για την άνοδο στην Α2.

Ελάχιστες ελπίδες έχει ο ΑΣ Πατρίδας, που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στη Ραχιά με αντίπαλο τον Εθνικό και ταυτόχρονα να στραβοπατήσει μία εκ των Μακεδονικού Πλατάνου και ΜΑΣ Βεργίνας, ώστε να διεκδικήσει το 6ο εισιτήριο την τελευταία αγωνιστική. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΑΕ Σφηκιάς – Μακεδονικός Πλατάνου  (2-0)

Μακεδονικός Επισκοπής – Δόξα Λιανοβεργίου  (1-3)

ΑΕ Κυδωνέας – ΑΟ Μαρίνας  (0-3)

Εθνικός Ράχης – ΑΣ Πατρίδας  (4-0)

Ποντιακή Νεολαία Άραχου – ΜΑΣ Βεργίνα  (1-0)

Ερμής Τριλόφου – Ηρακλής Γεωργιανών  (2-4)

Ρεπό :  Ακαδημία Μακροχωρίου

δείτε εδώ την συνολική εικόνα της Β Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P