Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Το Pre Game της τελευταίας αγωνιστικής

The_Guide_Pregame_for_Twitter

Το τελευταίο…σφύριγμα στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, περιόδου 2013-2014 θα ακουστεί την Κυριακή 16/3 στα 11 γήπεδα της ΕΠΣ Ημαθίας. Το φετινό μίνι πρωτάθλημα, των μόλις 22 ομάδων που χωρίστηκαν σε δύο ομίλους σύμφωνα με γεωγραφικά κριτήρια, ρίχνει την αυλαία αύριο με πολύ σημαντικά παιχνίδια, κυρίως για το ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία. Ας δούμε τι περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα στους δύο ομίλους :

Α’ όμιλος

Ο πρωταθλητής αλλά και ο ουραγός που θα υποβιβαστεί στη Β Ερασιτεχνική, θα αναδείξουν αύριο οι πέντε αναμετρήσεις για τον πρώτο όμιλο της Α2. Ο πρωτοπόρος Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας θέλει τη νίκη στο Καμποχώρι για να στεφθεί πρωταθλητής, ενώ σε αντίθετη περίπτωση και με ταυτόχρονη νίκη του ΠΑΟΚ Κουλούρας στην Κορυφή, τον τίτλο κατακτά η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη, καθώς η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μόλις ένας βαθμός.

Όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, σε πλεονεκτική θέση βρίσκεται ο Άρης Παλαιοχωρίου που υποδέχεται τον Αστέρα Αλεξάνδρειας και θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Αν ωστόσο ηττηθεί και την ίδια ώρα ο ΑΟ Συκιάς επικρατήσει του Αλιάκμων Νησελίου, υποβιβάζονται οι “κιτρινόμαυροι” λόγω χειρότερου συντελεστή στα μεταξύ τους ματς (2-1, 0-2).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΠΑΟ Παλατίτσια – Θύελλα Σταυρού  (0-0)

Άρης Παλαιοχωρίου – Αστέρας Αλεξάνδρειας  (0-3)

ΠΑΟ Κορυφής – ΠΑΟΚ Κουλούρας  (1-1)

ΑΕΚ Καμποχωρίου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας  (2-3)

Αλιάκμων Νησελίου – ΑΟ Συκιάς  (2-4)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

Β όμιλος

Και ενώ ο τίτλος και η δεύτερη θέση έχουν κριθεί προ πολλού, η τελευταία θέση που οδηγεί στη Β Ερασιτεχνική κρίνεται(;) στην αυριανή 22η αγωνιστική. Το ερωτηματικό που βάλαμε ωστόσο φανερώνει την αβεβαιότητα του οριστικού υποβιβασμού μετά τη λήξη των αυριανών αγώνων κι αυτό γιατί πιθανή ισοβαθμία Μακεδόνα και Ακαδημίας Βέροιας οδηγεί τις δύο ομάδες σε μπαράζ, για την τελική ανάδειξη της ομάδας που θα παραμείνει στην κατηγορία (3-1 και 0-2 τα μεταξύ τους ματς).

Το παραπάνω σενάριο προκύπτει στην περίπτωση που οι δύο ομάδες νικήσουν ή ηττηθούν ταυτόχρονα. Ο Μακεδόνας μεταβαίνει στην Παναγιωπούλα για να αντιμετωπίσει τη Δόξα Νάουσας ενώ εκτός έδρας αγωνίζεται και η Ακαδημία, που θα βρεθεί στη Στενήμαχο, για να τεθεί αντίπαλη της τοπικής Θύελλας. Εκ των πραγμάτων, η αυριανή αγωνιστική αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες και το σίγουρο είναι πως τα τηλέφωνα θα πάρουν…φωτιά!

Ας δούμε το πρόγραμμα της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Θύελλα Στενημάχου – Ακαδημία Βέροιας  (5-1)

Απόλλων Λυκογιάννης – ΓΑΣ Κοπανού  (2-3)

Δόξα Νάουσας – Μακεδόνας Βέροιας  (1-0)

ΑΣ Ειρηνούπολης – Ελπίδα Μονοσπίτων  (4-2)

ΑΕΠ Βέροιας – Κεραυνός Επισκοπής  (2-2)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ολυμπιακός Νάουσας  (2-2)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected