Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 0-0

DSCN8088Το αποτέλεσμα που ήθελε πήρε ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου στο γήπεδο της Μέσης και αποσπάστηκε σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη πλευρά, ο Φίλιππος Μέσης υποχώρησε στην 12η θέση (μειονεκτεί στην ισοβαθμία με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου) ωστόσο αμφότερες οι ομάδες επωφελήθηκαν από τη “γκέλα” του Απόλλων Αγίου Γεωργίου και κατά τα φαινόμενα αποφεύγουν τη 13η θέση.

Το Imathia Sports News βρέθηκε σήμερα στο σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, κατέγραψε το ρεπορτάζ ενώ αργότερα μπορείτε να δείτε και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Στο γήπεδο της Μέσης έδωσαν το παρόν 50 περίπου φίλαθλοι και των δύο ομάδων, προσέλευση αρκετά μειωμένη σε σχέση με την αναμενόμενη. Εκτός αυτού, αρνητικός παράγοντας ήταν ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Μέσης, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας, είχε πολλές “παγίδες” και είναι φανερό πως η συνεχόμενη χρήση του (είναι έδρα και του Νηρέα Βέροιας), έχει επιβαρύνει σημαντικά την μορφολογία του.

Οι επιλογές από τον πάγκο

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις στον καταρτισμό των ενδεκάδων από τους δύο προπονητές. Η κρισιμότητα του αγώνα επέβαλλε εκ των πραγμάτων την χρησιμοποίηση των πιο έμπειρων παικτών αλλά και αυτών που εμπιστεύονται για τις δύσκολες…αποστολές. Στόχος των “βυσσινί” η νίκη (επιτακτική ειδικά εντός έδρας) και για τους “κίτρινους” το μηδέν στην άμυνα, κάτι που στο φετινό πρωτάθλημα έχουν αποδείξει πως έχουν τη δυνατότητα να το πετυχαίνουν.

Που κρίθηκε η αναμέτρηση

Σε γενικές γραμμές και κρίνοντας από τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στις δύο εστίες, σου μένει η εντύπωση πως ο Φίλιππος μπορεί να χαρακτηριστεί τυχερός. Ο Άρης είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις ο Γιάννης Θεοδωρίδης χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει τα αντανακλαστικά του για να αποσοβήσει το τέρμα. Οι “βυσσινί” αντιθέτως προσπάθησαν με πολλά γεμίσματα να μεταφέρουν την πίεση στα καρέ του Γιώργου Μυλωνά, ενώ ελάχιστα ήταν τα σουτ από πλευράς γηπεδούχων, ικανά να απειλήσουν τον πορτιέρο των “κιτρίνων”. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έβαλαν περισσότερο…ψυχή στο παιχνίδι τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων και έφτασαν τις έξι ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα.

Το “φιλμ” του αγώνα

10′ Εκτέλεση κόρνερ του Αναστασόπουλου, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Κουτσιάδη εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Θεοδωρίδης που έκανε την απόκρουση του αγώνα.

11′ Πάσα του Γρηγόρη Πατρίκα στον Πετικόπουλο, σουτ του τελευταίου από το αριστερό άκρο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα άουτ.

13′ Πάσα του Παππά στον Βοργιατζίδη, σουτ με τη μία του τελευταίου δεν ανησυχεί τον Μυλωνά που ελέγχει την πορεία της μπάλας.

16′ Εκτέλεση φάουλ του Πατρίκα από την άμυνα του, ολιγωρία της άμυνας, ο Σωτήρης Παπαδόπουλος θα βρεθεί απέναντι στον Θεοδωρίδη, ο οποίος αποκρούει σωτήρια.

28′ Γύρισμα των αμυντικών στον Μυλωνά, ο Γατόπουλος βάζει την κόντρα αλλά στην επαναφορά ο Βοργιατζίδης δεν την προλαβαίνει και διώχνουν οι αμυντικοί.

29′ Παραλίγο αυτογκόλ από τον Αναστασόπουλο, στην προσπάθεια του να διώξει στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μυλωνά.

30′ Εκτέλεση φάουλ του Γιάννου, πολλές κόντρες στο ύψος της περιοχής, ο Γατόπουλος πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της περιοχής η μπάλα όμως περνά παράλληλα από την εστία.

40′ Κίτρινη κάρτα Παππάς.

42′ Κίτρινη κάρτα Γιάννου.

44′ Εκτέλεση φάουλ του Γιάννου, κεφαλιά του Γατόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

48′ Κίτρινη κάρτα Σωτήρης Παπαδόπουλος.

49′ Κίτρινη κάρτα Γρηγόρης Πατρίκας.

53′ Κίτρινη κάρτα Γκαντζίδης

58′ Κίτρινη κάρτα Γκατζούφας.

59′ Εκτέλεση φάουλ του Αναστασόπουλου, η μπάλα σύρριζα από το δεξί δοκάρι του Θεοδωρίδη.

64′ Κίτρινη κάρτα Μπρέγκου.

65′ Εκτέλεση φάουλ του Πατρίκα, βολέ του Αναστασόπουλου η μπάλα μόλις άουτ.

73′ Ατομική προσπάθεια του Δημούλτση, πάσα στον Ντόγο, σουτ του τελευταίου από το ύψος της περιοχής πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μυλωνά.

78′ Βολέ του Θεοδωρίδη, ο Πατρίκας κάνει λάθος γύρισμα με το κεφάλι και ο Μυλωνάς με υπερένταση απομακρύνει τον κίνδυνο προ του Ντόγου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαντάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μοσχόπουλο Χ.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Τζιβάρας, Γκατζούφας, Γιάννου, Γκατζίδης, Μπρέγκου, Δημούλτσης, Γατόπουλος (74′ καρασαββίδης), Παππάς, Βοργιατζίδης, Ρόκκο (46′ Ντόγος).

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς, Κουτσιάδης, Πατρίκας, Στυλίδης, Τσίπης (86′ Μουρτζίλας Δ.), Αναστασόπουλος (90+2′ Μιμίνι), Πετικόπουλος, Μωραϊτης Γ., Παπαδόπουλος Σ. (75′ Ανδρέου), Συρόπουλος, Παπαδόπουλος Κ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected