Κατηγορίες
Football League

Football League – “Γκάφα” Γκόγκιτς, χάνει το ματς στα χαρτιά!

b99fa2cede17da2d09439c612d38aefb_LΣτα χαρτιά θα χάσει το ματς η αθηναϊκή ομάδα καθώς ο Γκόγκιτς χρησιμοποίησε έξι ξένους στην ενδεκάδα!

Μπορεί το ματς να τελείωσε ισόπαλο 1-1, αλλά η «γκάφα» που έκανε ο Σίνισα Γκόγκιτς δίνει τη δυνατότητα στον Αστέρα Μαγούλας να πάρει το ματς στα χαρτιά διατηρώντας τις ελπίδες του για παραμονή. Ο τεχνικός της Καλλιθέας χρησιμοποίησε έξι ξένους στην ενδεκάδα των φιλοξενούμενων με συνέπεια ο Αστέρας με το τρίποντο στα χαρτιά να παραμένει «ζωντανός» στο κυνήγι της παραμονής. Συγκεκριμένα, στο 62’ ο Μουαγιέ πέρασε στη θέση του Σταύρου και παρά το ότι 4 λεπτά αργότερα ο Χαϊκάλης αντικατέστησε τον Γκαλάν, η παράβαση είχε γίνει.

Όσο για τα γκολ της αναμέτρησης, το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε πριν καν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, καθώς στο 8’ ο Κοτίτσας ανατράπηκε από τον Παγώνη στην περιοχή με τον Μαρτίνεθ να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Όμως η απάντηση ήταν άμεση καθώς 2 λεπτά αργότερα ο Γκαλάν με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ρόχας νίκησε τον Κασμερίδη για το 1-1 που έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Αστέρας Μαγούλας : Κασμερίδης, Κοτίτσας, Νόνης, Στρατομήτρος, Τριάντος, Κορνελάτος, Αντωνόπουλος, Μαρτίνεθ, Κανελλόπουλος, Ίβιτς, Δωματάς (69′ Έβερετ, 91′ Πέρελμαν).

Καλλιθέα : Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Μπριλάκης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Εμβέλε (85′ Μιχαλόπουλος), Σταύρου (62′ Μαουαγιέ), Φαγιέ, Ρόχας, Γκαλάν (66′ Χαϊκάλης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected