Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ανάγκη για rotation και ξεκούραση

01a9af113b329f9d06c1c87c4ba0dd07_L«Λαβωμένοι» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Αρκάδες και Κρητικοί για την 29η αγωνιστική της Super League την Κυριακή (16/3, 17.15, Onsports/Novasports 2)

Τους τρεις βαθμούς αναζητούν στην Τρίπολη Αστέρας και Εργοτέλης αλλά για διαφορετικούς λόγους. Οι Αρκάδες θέλουν το τρίποντο προκειμένου να εκμεταλλευτούν τυχόν «γκέλα» του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα, ενώ οι Κρητικοί καθαρά για λόγους γοήτρου, καθώς στον πρώτο γύρο είχαν ηττηθεί με 1-0 στο Παγκρήτιο.

Μετράει επιστροφές και απουσίες ο Βεργέτης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Αρκάδων για τον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του Ηρακλείου, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή (16/03, 17:15). Ο Στάικος Βεργέτης είδε τους Γκοϊάν, Κυριακόπουλο, Μουνάφο και Γκρατσίνι να επιστρέφουν στην αποστολή, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Ξάνθη, ενώ εκτός έμειναν αυτή τη φορά οι Τσαμπούρης, Εντό, Ουσέρο και Κάφα. Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (15/03), ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε την 18άδα για το παιχνίδι με τους Κρητικούς. Η αποστολή: Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Κυριακόπουλος, Γκόιαν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Σέτι, Μουνάφο, Βάλντο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.

Λαβωμένος στην Τρίπολη

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη ολοκλήρωσε ο Εργοτέλης. Τα προβλήματα είναι σημαντικά για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς οριστικά νοκ άουτ τέθηκαν οι Μπαντιμπανγκά και Κοζορώνης, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Κούμπικ και Μεχία. Στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Δερμιτζάκης, Στοΐκοβιτς, Σαρρής, Τζανακάκης, Αντελέγιε, Παντελάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Κοντέ, Ιμπραΐμ, Πίτσος, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Χαντί, Αναστασάκος, Διαμαντάκος, Λεονάρντο και Μονακέλο.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected