Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Νέο ρεκόρ από τον Ρονάλντο!

cr7Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League με χαρακτηριστική άνεση, καθώς μετά το 6-1 στο Γκέλζενκιρχεν νίκησε και στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” την Σάλκε με 3-1.

Πρωταγωνιστής φυσικά ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς πέτυχε δύο γκολ και είχε δύο δοκάρια, έτσι έκανε προσωπικό ρεκόρ, φτάνοντας τα 13 γκολ φέτος στην διοργάνωση.

Πέρσι είχε 12, ενώ θέλει ένα ακόμη για ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ που έχουν με 14 τέρματα οι Ζοζέ Αλταφίνι (Μίλαν) και Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα).

Η Χούγκλαντ μετά από κόντρα στον Σέρχιο Ράμος είχε ισοφαρίσει, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μπήκε στο ματς στο 58′, ενώ το τρίτο γκολ της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι πέτυχε ο Άλβαρο Μοράτα, τέρμα που ήταν το πρώτο του στο Champions League.

Η Ρεάλ πέρασε στους “8” της Ευρώπης για 31η πρώτη φορά στην ιστορία της (περισσότερες από κάθε άλλον φυσικά) και 4η συνεχόμενη, ενώ πριν από αυτές τις 4 χρονιές είχε 6 σερί αποκλεισμούς στους “16”.

Υπάρχουν όμως και άσχημα νέα για τον Αντσελότι και γενικότερα την Ρεάλ και το ισπανικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Χεσέ Ροντρίγκεθ τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσεις για περίπου έξι μήνες.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected