Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Ώρα ημιτελικών!

c3987f7c5992440d7ad7f99e2e202772_LΟ ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τις δύο ομάδες να θέλουν το αποτέλεσμα που θα τους φέρει κοντά στον μεγάλο τελικό.

Ανεβασμένοι είναι τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα. Από την πλευρά τους οι Κρητικοί κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους μετά τη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα. Αποτέλεσμα αυτού είναι να κοιτάξουν αποκλειστικά τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο, όπου θέλουν να κάνουν την υπέρβαση με την παρουσία τους στον τελικό, όπου θα φέρει και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ που θα τερματίσουν από το πρωτάθλημα στις θέσεις της Ευρώπης.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, δείχνει σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο καιρό, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας που είναι και ένας από τους βασικούς στόχους, καθώς η έξοδος στο Champions League είναι το καλύτερο που μπορεί να πάρει.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο για το παιχνίδι αυτό δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Λαμπρόπουλο που είναι τραυματίας. Η αποστολή των Κρητικών δεν έχει ανακοινωθεί, κάτι που θα γίνει λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, τα καλά νέα για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, ήταν πως ο Ντάνιελ Πράνιτς για δεύτερη σερί μέρα χθες, προπονήθηκε κανονικά και είναι στην αποστολή όπως και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος αλλά κι ο Γιώργος Κουτρουμπής. Κατά τα άλλα εκτός έμειναν οι Πέτριτς, Μπαϊράμι και Λαγός που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης και Ατζαγκούν.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected