Football League

Super League – Κωμικοτραγικές καταστάσεις στον Βύζα! (vid)

2014032000584_159549818Την ώρα που στη Super League αναλώνονται σε «χαρτοπόλεμο» για τη διαιτησία και τα κακώς κείμενα του συστήματος, στον προθάλαμο της μεγάλης κατηγορίας ισχύει σε υπερθετικό βαθμό το «μπάτε σκύλοι αλέστε», με τους περισσότερους παρατηρητές να σφυρίζουν αδιάφορα…

Στον Βύζαντα Μεγάρων εν προκειμένω -που σημειωτέον κατηγορήθηκε για πλαστοπροσωπία στον εκτός έδρας αγώνα με τα Χανιά- εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές στα τέλη του προηγούμενου μήνα με έναν «φουσκωτό» επενδυτή που ήλθε, διέσυρε την ομάδα για μερικές μέρες και απήλθε… Φρόντισε πάντως να ανεβάσει ντοκουμέντα στο διαδίκτυο για να… εκτιμηθεί το έργο του.

Αρκεί κάποιος να επισκεφτεί το προφίλ του Ντανίλο Κουάρτο στο Facebook και να παρακολουθήσει τα δύο βίντεο (δεν χρειάζεται αίτημα φιλίας) που ανέβασε στις 20 Φεβρουαρίου. Εκείνος ενδεχομένως και να καμαρώνει, αλλά τον Βύζαντα και την ελληνική Football League μόνο την απαξιώνουν τέτοιες εικόνες. Βλέπετε, ο υποτιθέμενος επενδυτής (υπάρχει και φωτογραφία που δίνει τα χέρια με το αφεντικό του Βύζαντα Σωτήρη Μαυρονάσιο) εμφανίζεται να παριστάνει τον προπονητή!

2014032000585_159549819 (1)

Φορώντας τζιν παντελόνι (!) στρώνει την μπάλα στους παίκτες (πότε με πλασέ, πότε με τακουνάκι) και τους δείχνει με σοβαροφάνεια πώς θα κινηθούν για να σουτάρουν. Σκηνή για επιθεώρηση δηλαδή. Στο ένα από τα δύο βίντεο μάλιστα εμφανίζεται κάποια στιγμή στον αγωνιστικό χώρο του δεύτερου γηπέδου των Μεγάρων (που παρεμπιπτόντως τείνει να γίνει εντελώς χωμάτινο) και μία κοπέλα για να του… σερβίρει καφέ! Απίστευτες κι όμως… ελληνικές σκηνές. Ο υπηρεσιακός προπονητής εκείνης της περιόδου Θανάσης Σταματόπουλος δεν υπάρχει καν στο πλάνο…

Οπως μπορείτε βέβαια να διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που παραθέτουμε, ο Ντανίλο Κουάρτο δεν είναι από τους ανθρώπους τον οποίον θα τολμούσε κάποιος να αμφισβητήσει εκ του σύνεγγυς… Σύμφωνα με το προφίλ του, κατάγεται από το Μπάρι, έχει εταιρεία σεκιούριτι στο Μιλάνο, συνοδεύει σημαντικά πρόσωπα (μεταξύ των οποίων και ράπερ), υποστηρίζει Λάτσιο και Τορίνο και στις αγαπημένες του φωτογραφίες έχει τον περιβόητο ναζιστικό χαιρετισμό του Ντι Κάνιο!

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν ανέβαζε στο Facebook για μερικές μέρες «Forza Vyzas», εμφανιζόταν ως συνέταιρος ενός άλλου Ιταλού ονόματι Αλεξ Ολίβα και σχολίαζε «ακόμη μία ευθύνη στους ώμους μου». Να `χουμε να θυμόμαστε.

δείτε το απίστευτο βίντεο!

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17064&subid=2&pubid=129676927&mmid=42235384#videotop

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected