BET

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ανεβάζετε κερδισμένα δελτία στοιχήματος πριν…

opap_mixaniΕπιτήδειος και μπαγαπόντης πράκτορας, εξαργύρωσε παράνομα δελτίο στοιχήματος που κέρδιζε, αφού έγινε υποκλοπή του barcaode από παίκτη που το ανάρτησε (ΚΑΚΩΣ) στο facebook πριν το εξαργυρώσει.

Το περιστατικό αυτό έγινε στη Λαμία, σήμερα 21/3 τις πρωινές ώρες, όταν ο παίκτης-κάτοχος του δελτίου στοιχήματος που κέρδισε, πήγε να εξαργυρώσει το νικητήριο δελτίο, όμως η μηχανή έδειχνε πως το δελτίο έχει εξαργυρωθεί σε άλλο πρακτορείο.

Εντελώς παράνομα και παράτυπα, βάση του Εσωτερικού Κανονισμού του ΟΠΑΠ, πράκτορας συνέργησε στην υποκλοπή δελτίου στοιχήματος και ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕ το barcode του δελτίου και απέσπασε το κέρδος.

Αυτή η ενέργεια βάση είναι εντελώς παράνομη και το συγκεκριμένο πρακτορείο θα υποστεί τις κυρώσεις(μέχρι και αίρεση άδειας), μιας και οι οδηγίες του ΟΠΑΠ προς τους πράκτορες είναι σαφέστατες και κάνουν λόγω μόνο με το ”πέρασμα” του δελτίου από τη μηχανή θα γίνει η πληρωμή και όχι με πληκτρολόγηση.

Από την άλλη ο παίκτης-κάτοχος του δελτίου, θα πρέπει να ενημερώσει με αίτηση-ένσταση του ΟΠΑΠ και βάση των ηλεκτρονικών στοιχείων-αποτυπωμάτων θα βρεθεί ο παράνομος πράκτορας για να προχωρήσουν στις κυρώσεις, ενώ θα καταβληθεί το ποσό που κέρδισε στον παίκτη.

Οι οδηγίες για να προστατευθούν οι παίκτες από τον ΟΠΑΠ είναι,  να μην ανεβάζουν-αναρτούν φωτογραφίες δελτίων που κερδίζουν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, καθώς υπάρχει κίνδυνος υποκλοπής και αν αυτό γίνει, να μην φαίνονται τα στοιχεία του πρακτορείου και το barcode(κάτω χαμηλά), παρά μόνο να φαίνονται οι αγώνες που στοιχημάτισαν.

Η ανάρτηση νομίμως εξαργυρωμένου δελτίου μετέπειτα μπορεί να γίνει.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την ΟΠΑΠ Α.Ε, μας ανέφεραν όλα τα παραπάνω, δηλαδή τις υποχρεώσεις-ενέργειες των πρακτόρων καθώς και το τι πρέπει να κάνει ο παίκτης που έχει χάσει, καταστρέψει ή του έχουν υποκλέψει το δελτίο.

Ας προσέξουν λοιπόν από δω και στο εξής οι τυχεροί παίκτες που φανερώνουν τα δελτία τους και όσο για τον πράκτορα ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ…

*messazzero.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected