Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μπαράζ ανόδου Γ Εθνική – Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

DSCN5702Ανακοινώθηκαν πριν λίγο οι όμιλοι των μπαράζ ανόδου για τη Γ Εθνική από την ΕΠΟ, με τον πρωταθλητή Ημαθίας να κοντράρεται με τους αντίστοιχους των ΕΠΣ Πέλλας, Κιλκίς και Χαλκιδικής. Ο καταρτισμός αυτός είναι παρόμοιος με τον περσινό, όταν στους αντίστοιχους αγώνες συμμετείχε τότε ο πρωταθλητής Αχιλλέας Νεοκάστρου.

Στους αγώνες που ξεκινούν στις 11 Μαϊου, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (τυπικά δεν έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, ωστόσο θέλει δύο βαθμούς στις εναπομείναντες 4 αγωνιστικές) περιμένει την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων στους παραπάνω νομούς για να δει ποιοι θα είναι οι οριστικοί αντίπαλοι του. Η κατάσταση είναι ρευστή αυτή τη στιγμή, ειδικά από τη στιγμή που και στις τρεις Ενώσεις, ακολουθούν play-off.

Στην γειτονική ΕΠΣ Πέλλας, μετά από 25 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός Γαλατάδων βρίσκεται στην πρώτη θέση με 54 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον Αλμωπό Αριδαίας που ακολουθεί, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Εθνικός Γιαννιτσών με 46 και στην τέταρτη η Ελπίδα Έδεσσας με 42, τρεις περισσότερους από τη Δόξα Εξαπλάτανου. Στα play-off θα αναμετρηθούν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κατάταξης.

Στην ΕΠΣ Κιλκίς γίνεται μεγάλη μάχη για τον τίτλο, με τις ΑΕ Πολυκάστρου (58 β.) και ΠΑΟΚ Κρηστώνης (57 β.) να διεκδικούν επί ίσος όροις την πρώτη θέση (διαφορά μόλις ένας βαθμός, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος). Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο αντίπαλος της ΑΕ Καψόχωρας στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου με 49 βαθμούς και στην τέταρτη το ΠΑΪΚΟ Γουμένισσας με 40. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα αγωνιστούν στα play-off.

Τέλος στην ΕΠΣ Χαλκιδικής, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος το Στρατώνι προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα με 66 βαθμούς και ακολουθούν ο Απόλλων Αρναίας με 62, ο Θερμαϊκός Πορταριάς με 56, ο Αετός Βαρβάρας με 54 και στην πέμπτη θέση βρίσκεται η ΠΟ Τριγλίας με 50. Αυτές θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι 5 ομάδες που θα συμμετέχουν στα play-off για τον τίτλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected