Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – “Εξάσφαιρο” για Τσέλσι, απόλυτο χάος η Άρσεναλ! (vid)

8f54e66721ea2df7a215484874cb94c9_LΣε ένα παιχνίδι όπου η Τσέλσι ταπείνωσε την κακόμοιρη Άρσεναλ οι «μπλε» θριάμβευσαν επικρατώντας με το εξωπραγματικό 6-0!

Ο απόλυτος θρίαμβος! Και η απόλυτη ξευτίλα. Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το μεγάλο… ντέρμπι του Λονδίνου όπου η Τσέλσι υποδέχτηκε την Άρσεναλ σε μία μάχη κορυφής που θα έκρινε τον τίτλο. Από το παιχνίδι, δύο είναι τα συμπεράσματα που δεν δέχονται αμφισβήτηση.

Η Τσέλσι, όσο και να το αρνείται ο Ζοσέ Μουρίνιο, είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αντίθετα, η Άρσεναλ αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως οι επιτυχίες του παρελθόντος θα κάνουν αρκετά χρόνια να επιστρέψουν.

Στο χιλιοστό παιχνίδι του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ, η ομάδα του έζησε μία από τις πιο ντροπιαστικές ημέρες της ιστορίας της και θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των φίλων της, των παικτών και του ίδιου του Αλσατού τεχνικού.

Αυτό γιατί έγινε… έρμαιο των ορέξεων της Τσέλσι και του Ζοσέ Μουρίνιο γνωρίζοντας τη συντριβή με 6-0, την ώρα που το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, εφόσον οι «μπλε» δεν έδειχναν συναδελφική αλληλεγγύη στους κακόμοιρους παίκτες της Άρσεναλ που έδειχναν σαν… εφηβική ομάδα μπροστά στη μεγάλη Τσέλσι!

Η καλή ημέρα, από νωρίς φάνηκε για τους «μπλε» οι οποίοι είχαν καθαρίσει από το 20λεπτο και έδειχναν από το ξεκίνημα πως πρόκειται να θριαμβεύσουν. Μόλις στο 4’ ο Ετό με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ για να έρθει στη συνέχεια η τρικυμία στην άμυνα της Άρσεναλ και σε κάθε φάση να δέχεται και γκολ.

Στο 7’ Σούρλε με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 για να φτάσουμε στη φάση του 16’. Εκεί όπου ο Αζάρ έκανε το σουτ, με τον Οξλέιντ – Τσάμπερλεϊν να αποκρούει ως τερματοφύλακας και τον διαιτητή να τον μπερδεύει με τον Γκιμπς και να αποβάλλει τον τελευταίο.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Αζάρ που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το ημίχρονο, τελείωσε με ακόμα ένα τέρμα καθώς στο 42’ ο Όσκαρ ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-0.

Στην επανάληψη ο Βενγκέρ έκανε όλες τις αλλαγές του για να διορθώσει την εικόνα της ομάδας του. Γελάει ο κόσμος… Ακόμα τρία δύο τέρματα δέχτηκε η αστεία άμυνα της Άρσεναλ για να υποταχτεί ακόμα περισσότερο στους «μπλε».

Ο Όσκαρ στο 66’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Σαλάχ στο 71’ ο οποίος χωρίς καμία έκπληξη βρέθηκε μόνος του απέναντι στον κακόμοιρο Σέζνι…

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Σούρλε, Νταβίντ Λουίζ (72’ Μίκελ), Ετό (10’ Τόρες), Όσκαρ (67’ Σαλάχ), Αζάρ.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Γκιμπς, Τσάμπερλεϊν (46’ Φλαμινί), Μερτεσάκερ, Κοσιελνί (46’ Τζένκινσον), Ροσίτσκι, Αρτέτα, Ζιρού, Καθόρλα, Ποντόλσκι (24’ Βερμάλεν).

Δείτε το βίντεο :

http://rutube.ru/video/7041f5c220c3996568d6bff9715444cc/?ref=logo

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected