Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Σανκαρέ…θέλοντος!

ab6088d78b7f272f128fd87a85279baf_LΣπουδαία νίκη πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στο Αγρίνιο, καθώς επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού χάρη σε γκολ του Σανκαρέ.

Γεμάτο ήταν το γήπεδο του Αγρινίου για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό να μπαίνει καλύτερα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δύσκολα μπορούσαν να φτάσουν στα καρέ του Μπαντή και να γίνουν απειλητικοί. Οι Αρκάδες δεν έδειξαν επιθετικές διαθέσεις, φροντίζοντας το μηδέν στην άμυνα πρώτα απ’ όλα. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους, η κεφαλιά του Μπικέι στο 25’, αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας ανέβασε στροφές και στην πρώτη ουσιαστική του ευκαιρία κατάφερε να σκοράρει. Στο 64’ ο Τσαμπούρης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σανκαρέ με προβολή έκανε το 0-1. Το γκολ αυτό βραχυκύκλωσε τον Παναιτωλικό, ο οποίος έφτασε κοντά στο γκολ με τον Καμαρά στο 78’, αλλά ο έμπειρος φορ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαντή. Στο 83’ οι Αρκάδες κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Κούσα μέσα στην περιοχή. Ο Ράφαελ όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Μπαράλες και κράτησε «ζωντανή» την ομάδα του.

Στο 88’ ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μπόγιοβιτς από τον Σανκαρέ, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι, γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις των γηπεδούχων. Τα «καναρίνια» πάλεψαν στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Παναιτωλικός : Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι, Σφακιανάκης, Μαρτίνες, Γκάλο, Μπούντιμιρ (56’ Μπόγιοβιτς), Μπακάκης (75’ Μύγας), Ανέν, Μπικέι

Αστέρας Τρίπολης : Μπαντής, Μουνάφο, Μπαράλες (85’ Χουάνμα), Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Βάλντο (65’ Ναβάρο), Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις (90+1’ Κυριακόπουλος), Κοντοές, Εντό

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected