Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Λευκάδια 2-1

Axileas Neokesarias _ Lefkadia 3 _ 1 040

Συνεχίστηκε το σερί του εντυπωσιακού φέτος Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, επικρατώντας σήμερα στο Α’ ΔΑΚ της Κατερίνης των Λευκαδίων και διατήρησαν τη διαφορά του ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Λαμία. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου ανέτρεψε το εις βάρος τους 0-1 από το 28′ και επικράτησαν στο τέλος απέναντι σε έναν ΠΑΣ που παρουσιάστηκε με τα γνωστά στάνταρ του. Οι “κυανόλευκοι” πίεσαν ψηλά από το πρώτο λεπτό, έκλεψαν πολλές μπάλες στο χώρο του κέντρου και έβαλαν δύσκολα στην κατά πολλούς καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Η πρώτη σημαντική στιγμή ήταν από πλευράς φιλοξενούμενων όταν στο 11′ ο Αντώνης Παρσόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ο βοηθός όμως ακύρωσε το τέρμα ως off-side. Στο 28′ ο ΠΑΣ βγήκε και πάλι με αξιώσεις στην επίθεση και κατάφερε να προηγηθεί από τα 11 βήματα. Ο Σωκράτης Λαμπριανίδης έκανε ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος σε ανατροπή από τον πρώην συμπαίκτη του στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Γιάννη Σακελλαρίδη. Ο ρέφερι κ. Γκορτσίλας έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα και ο Βασίλης Γιαουτζής εκτέλεσε το πέναλτι, σημειώνοντας το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και δύο λεπτά αργότερα ο Βασίλης Νάκας, μετά από αδράνεια της άμυνας των Λευκαδίων, με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στο δεύτερο μέρος, ο Αχιλλέας κατάφερε να κάνει την ανατροπή όταν ο Λευτέρης Πληκαδίτης γλίστρησε στην προσπάθεια του να απομακρύνει, ο Μακράκης έκανε την κούρσα και απέσπασε τη μπάλα, πάσαρε στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Γιώργος Παμλίδης δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, σημειώνοντας το 11ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στο 67′ ο Κώστας Έξαρχος (πέρασε ως αλλαγή στο 33′) είχε ένα καλό σουτ που απέκρουσε ο Σακελλαρίδης, ενώ στο 85′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Σπύρο Μακράκη. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 88′ με τον Έξαρχο, αλλά ο βοηθός διαιτητής ακύρωσε το τέρμα ως off-side, μία υπόδειξη που επέφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και του πάγκου του ΠΑΣ. Η απόφαση όμως δεν άλλαξε και το τελικό σφύριγμα λίγα λεπτά μετά βρήκε τον Αχιλλέα νικητή, ο οποίος διατηρήθηκε σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Λαμία.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελλαρίδης, Οικονόμου, Γελαδάρης, Τασίδης, Δημητρίου, Τσαγκαράκης, Τρικαλόπουλος (45΄ Κυρτέγος), Παυλίδης (82΄λ.τ. Κωτσιαρίδης), Νάκας (70΄ Ευαγγελόπουλος), Μακράκης, Παμλίδης

Λευκάδια : Παπαδόπουλος, Κόλα, Πίττος, Σιμηχανίδης, Πληκαδίτης, Παρσόπουλος (33΄ Έξαρχος), Μισαηλίδης Π., Μουρατίδης (82′ Καρατάσος), Γιαουτζής, Δημητριάδης, Λαμπριανίδης (70′ Κουκουράκης)

*Το Imathia Sports News εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή των Λευκαδίων, Γιώργο Μπρέγκου για την απώλεια του παππού του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…”

*με στοιχεία από το pieriasport.blogspot.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected