Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-1

Την μαθηματική του παραμονή πανηγυρίζει σήμερα ο Άτλας, επικρατώντας του Μέγα Αλέξανδρου στο Δημοτικό Γήπεδο του Ζερβοχωρίου. Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, οι “κυανόλευκοι” πήραν τους τρεις βαθμούς και υποχρέωσαν την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα που τους έφερε στην 8η θέση. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του κ. Γιοβανόπουλου και μπορείτε να δείτε στο τέλος του ρεπορτάζ, τι δήλωσε στο Imathia Sports News ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Σαλτουρίδης.

Ενδεικτικό της δύναμης που επικράτησε στο σημερινό παιχνίδι, ήταν το μέτριο έως κάκιστο πρώτο μέρος, στο οποίο σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Καρβούνη στο 30ο λεπτό, ενώ όσες προσπάθειες έγιναν από πλευράς γηπεδούχων (κυρίως από τα πλάγια), ανακόπηκαν από τους αμυντικούς των “πρασίνων”.

Το δεύτερο 45λεπτο είχε τελείως διαφορετική εικόνα και παρά το γεγονός πως η δύναμη κυριάρχησε και πάλι στις προσωπικές μονομαχίες, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και κάθε φάση “μύριζε” γκολ. Στο 52′ ο Άτλας ευτύχησε να προηγηθεί με τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα μετά το κόρνερ του Ισλαμίδη και από κοντά νίκησε τον Μουσκεφτάρα, ανοίγοντας το σκορ.

Ωστόσο, ο Μέγας Αλέξανδρος απάντησε αμέσως στο τέρμα των γηπεδούχων και συγκεκριμένα με το παρθενικό τέρμα του Ακρίβου στο πρωτάθλημα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Άτλα και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γαϊτανίδη.

Στο 69′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν και πάλι πέναλτι σε ανατροπή του Νικολόπουλου αυτή τη φορά, μία φάση που προκάλεσε και πάλι τις έντονες διαμαρτυρίες των “πρασίνων”. Στις διαμαρτυρίες ο ρέφερι κ. Γιοβανόπουλος “κιτρίνισε” τρεις παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου.

Η ομάδα του Νίκου Ξανθόπουλου κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, ένα τέρμα που αποδείχθηκε “χρυσό” τελικά, καθώς εξασφάλισε την οριστική παραμονή της ομάδας στην Α1. Η φάση αυτή φέρει τη…σφραγίδα του Κώστα Ντέλλα, ο οποίος με εξαιρετική ενέργεια στο ύψος της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Μουσκεφτάρα και ενώ προηγήθηκε ωραία ατομική προσπάθεια του Κοτσαγκόγκου από δεξιά.

Ο Άτλας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ηλία Σιδηρόπουλου στο 87′.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Βαράγκα και Μοσχόπουλο Χ.

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Κοτσαγκόγκος, Πρόιος, Κολοκοτρώνης, Δαυίδης (65′ Δαμιανίδης), Ξανθόπουλος, Παπαδόπουλος Κ. (90+2′ Αλμαλιώτης), Δημητρούσης Κ. (90′ Δημητρούσης Χ.), Σιδηρόπουλος, Ισλαμίδης, Ντέλλας.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Νικολόπουλος (83′ Γιάντζος), Σλάμι, Μηνούδης, Ακρίβος, Αθανασιάδης Η., Σαλτουρίδης, Καρβούνης, Σούρλας Δ. (72′ λ.τ. Σούρλας Σ.), Ντάμτσιος, Βελικούδης (49′ λ.τ. Αθανασιάδης Σ.)

Δήλωση Νίκου Σαλτουρίδη

“Μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός πως όσες φορές αγωνιστήκαμε με ρέφερι τον κ. Γιοβανόπουλο, τύχαμε αυτής της αντιμετώπισης… Το σημερινό παιχνίδι ξέφυγε τελείως από τον έλεγχο του, χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος ειδικά από τη στιγμή που σήμερα τέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες που δεν έχουν άμεσους στόχους. Εκφράζουμε την απορία μας για το γεγονός πως τρίτη φορά φέτος ο συγκεκριμένος διαιτητής μας αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο και είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί φέτος έχουμε αποφασίσει να κάνουμε μία νέα αρχή, με διαφορετική φιλοσοφία και νοοτροπία. Ας μην εκλαμβάνουν όμως κάποιοι την ευγένεια και τους χαμηλούς τόνους ως αφέλεια…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected