Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Εθνικός Κλειδιού 2-0

Πιο αποτελεσματική η ΑΕ Χαρίεσσας, κατάφερε με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο να επικρατήσει του Εθνικού Κλειδιού και να φτάσει τους 44 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” μπορεί θεωρητικά να μην έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους ωστόσο το πρόγραμμα στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές, τους επιτρέπει να νιώθουν πιο ασφαλής σε σχέση με τις ομάδες που ακολουθούν.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Βασίλη Βαμβακίδη μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στο σημερινό παιχνίδι αν μετουσίωσε σε τέρμα τις δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο, στις οποίες ο Δημήτρης Αντιφάκος δήλωσε παρόν κρατώντας το μηδέν. Αρχικά, στο 17′ ο Τίμος Καϊμακαμίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο έμπειρος πορτιέρο αλλά και στο επόμενο λεπτό όταν αποσόβησε βέβαιο γκολ σε τετ-α-τετ του Σερέτη.

Το τέρμα όμως ήρθε πέντε λεπτά αργότερα από τους “κίτρινους”, με “δράστη” τον Παναγιώτη Τόσκα (11ο προσωπικό του στο πρωτάθλημα),  ο οποίος δέχτηκε την ωραία πάσα του Κατσουγιαννόπουλου από δεξιά και πλάσαρε ιδανικά τον Λεφάκη. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 38′ και μετά από μία φάση διαρκείας στα καρέ των “μπλε”, ο Κανδυλίδης έκανε το σουτ το οποίο προσέκρουσε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σιδηρόπουλος έκανε το 2-0 σε κρίσιμο χρονικό σημείο της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε χαρακτηριστικά και παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, το αποτέλεσμα των πρώτων 45 λεπτών παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης κ. Μαρόπουλου.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Χαλκιάς(72′ Σταυρίδης), Θεοδωρόπουλος, Λέσκας, Τσίπης, Στογιάννης, Κατσουγιαννόπουλος, Κανδυλίδης, Κελεσίδης, Τόσκα, Σιδηρόπουλος.

Εθνικός Κλεδιού : Λεφάκης, Δημητριάδης (46′ Χαϊκάλης), Βαρδαλής, Καλυβιώτης, Περηφανόπουλος, Κακατάτσιος, Κεχαγιάς (46′ Φιρινίδης), Καϊμακαμίδης Τ., Σερέτης, Κιρκιλιανίδης, Καϊμακαμίδης Α.

Φωτ. από ethnikoskleidiou.blogspot.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected