Football League

Football League – Ενδεχόμενο αποχής την τελευταία αγωνιστική!

ball_sentra_610x400Προθεσμία ως την Παρασκευή έχει δώσει ο ΠΣΑΠ για την τακτοποίηση οικονομικού θέματος που αφορά σε ποδοσφαιριστές της Football League. Διαφορετικά, η 26η αγωνιστική οδεύει προς αναβολή!

Τη στιγμή που η Football League έχει ορίσει κανονικά ημερομηνίες για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ΕΠΟ όρισε την Τετάρτη και τους διαιτητές, ο ΠΣΑΠ απειλεί με… αποχή των ποδοσφαιριστών από τους αγώνες του σαββατοκύριακου!

Για ποιό λόγο οδηγήθηκε, όμως, ο Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε αυτή την απόφαση και την επακόλουθη προειδοποίηση; Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ΕΠΟ προχώρησε πριν την έναρξη της φετινής σεζόν στη δημιουργία ενός Εγγυητικού Ταμείου, σκοπός του οποίου είναι να καλύψει μερικές από τις ανάγκες ποδοσφαιριστών τόσο της Super League όσο και της Football League, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν μπορούν να λάβουν από τους συλλόγους τους τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα χρήματα που αντιστοιχούν στη Super League έχουν συγκεντρωθεί, ωστόσο ο λογαριασμός που αναλογεί στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία παραμένει ακόμα… στεγνός! Έτσι, το Συνδικαλιστικό Όργανο των Ποδοσφαιριστών, σε μια προσπάθεια να πιέσει καταστάσεις για την επίλυση του προβλήματος, ζήτησε να τακτοποιηθεί το θέμα μέχρι την Παρασκευή. Σε διαφορετική περίπτωση, η σέντρα της 26ης αγωνιστικής θα αναβληθεί…

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected