Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Αετός Ορφανού – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου (5-4 πέν.) Στο 37′ ο Μωυσιάδης

e21a9f6be04d6e4fcf370269838ab89c_LΓκραν-γκινιόλ πρόκριση πήρε ο Αετός Ορφανού, καθώς απέκλεισε στα πέναλτι 5-4 (1-1 κ.α., παρ.) τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Στο 33’ μετά από φάουλ του Μανάφη ο Πεχλιβάνης έκανε σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει και σε πόδια αντιπάλων και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 66’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χιζανασβίλι και ο Αετός έμεινε με παίκτη λιγότερο. Στο 83’ και μετά από τριπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με ισάριθμες αποκρούσεις από τον Ευδόκη, τελικός αποδέκτης έγινε ο Α. Κυσσίδης που ισοφάρισε σε 1-1 και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, αλλά δεν μπήκε κάποιο γκολ στον έξτρα χρόνο.

Ο Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου πήγε πρώτη στη «βούλα» και ο Καλαϊτζίδης σκόραρε για το 0-1. Ο Αραδούλης ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ημαθιώτης αμυντικός Θοδωρής Μωϋσιάδης εκτέλεσε το πέναλτι αλλά απέκρουσε ο Ευδόκης (1-1). Ο Ελέζη ευστόχησε για το 2-1. Ο Κέντογλου ισοφάρισε σε 2-2. Ο Μιχαλής έκανε το 3-2. Ο Λαζαρίδης έκανε το 3-3. Ο Αλεπίδης πήγε στη «βούλα» αλλά απέκρουσε ο Τουλουμτζής (3-3). Ο Μύγας έδωσε πάλι προβάδισμα στους Κυπελλούχους ΕΠΣ Δράμας για το 3-4. Ο Φοργιάρης ισοφάρισε σε 4-4. Στο 6ο πέναλτι για την ομάδα της Καλλιφύτου πήγε ο Δεληγιαννίδης αλλά απέκρουσε ο Ευδόκης. Ο Καθάργιος διαμόρφωσε το τελικό 5-4.

Αετός Ορφανού: Ευδόκης, Καμπερίδης, Μιχαλής, Κούτρας, Φοργιάρης, Αραδούλης, Πεχλιβανίδης (83’ Καθάργιος), Χιζανασβίλι, Μανάφης (63’ Γούναρης), Ελέζη, Πεχλιβάνης (99’ Αλεπίδης)

Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου: Τουλουμτζής, Κυσσίδης Κ. (90+5’ Δεληγιαννίδης), Νεοφυτίδης, Ζαμανόπουλος, Καλαϊτζίδης, Κέντογλου, Ασλαμαζίδης, Παυλίδης (53’ Λαζαρίδης), Κυσσίδης Α., Φεστερίδης (37’ Μωυσιάδης), Μύγας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected