Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Παναιτωλικός Κ20 – Βέροια Κ20 3-0

5-640x360Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η Κ20 της Βέροιας από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των Νέων της Super League. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου, την αποστολή της οποίας ακολούθησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Κ17 που έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική, πραγματοποίησε μέτρια απόδοση και παρά το καλό πρώτο μισάωρο, δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό από το σημερινό παιχνίδι.

Το γκολ των “κυανοκίτρινων” λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (Μωραϊτης, 40′) αποδείχθηκε καθοριστικό και λειτούργησε θετικά στην ψυχολογία των γηπεδούχων. Στο δεύτερο μέρος, η “Βασίλισσα” ρίσκαρε περισσότερο και οι Αγρινιώτες βρήκαν τις διόδους στις αντεπιθέσεις καταφέρνοντας να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 60′ με τον Χαντακιά, τέρμα που ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη για τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με 10 παίκτες στο 81′ λόγω αποβολής του Κώστα Τάνη με δεύτερη κίτρινη και δύο λεπτά αργότερα οι “κυανοκίτρινοι” πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Μήλιο να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι.

Παναιτωλικός Κ20 : Αργύρης, Κωστακιώτης, Καραλής, Δημουλάς, Χαντακιάς, Σιώρος, Βασιλάρης (85′ Καμμένος), Ζαρκάδας (64′ Κοντογιάννης), Κολοκοτρώνης, Μήλιος, Μωραϊτης (79′ Γεωργίου)

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Αλιατίδης (66′ Ράδης), Τάνης, Δερμιτζάκης, Παπαγεωργίου, Νικολαϊδης (66′ Γιαννόπουλος), Χατζηπαρασίδης, Στασινόπουλος, Αναστασιάδης (80′ Λουμάνι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P