Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Άτλας Ζερβοχωρίου 3-1

CIMG4191Σημαντικό “τρίποντο” πέτυχε σήμερα ο Φίλιππος Μέσης ωστόσο για να αποφύγει την 12η θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην Α2 Ερασιτεχνική, θέλει τέσσερις βαθμούς στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια, για να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι “βυσσινί” αγωνίζονται με ΑΕ Καψόχωρας (εκτός) και Απόλλων Αγίου Γεωργίου (εντός) και αν ο Αχιλλέας Νεοκάστρου κάνει το “2 στα 2” και οι ίδιοι πετύχουν μόνο μία νίκη, έχουν μειονέκτημα στην ισοβαθμία και τερματίζουν αυτοί στη 12η θέση.

Από την άλλη πλευρά, ο αγνώριστος σήμερα Άτλας Ζερβοχωρίου, θέλει έναν βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας εντός, Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου εκτός) και στην ισοβαθμία με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου υπερτερεί λόγω του καλύτερου συντελεστή στα μεταξύ τους ματς (6-3, 2-4). Εντούτοις, μπορεί να υπάρξει ένα σενάριο…επιστημονικής φαντασίας με τετραπλή ισοβαθμία, Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, Άτλα Ζερβοχωρίου, Φίλιππος Μέσης και Αχιλλέα Νεοκάστρου στους 42 βαθμούς και εκεί θα χρειαστούν τα…κομπιουτεράκια για την επίλυση του γρίφου!

Οι γηπεδούχοι σήμερα πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στους αντιπάλους τους και με εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια της αναμέτρησης. Η αρχή έγινε στο 21ο λεπτό, όταν ο Μπρέγκου έκανε την κάθετη πάσα στον Σπύρο Βοργιατζίδη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γαϊτανίδη για το 1-0. Στο 34′ ο Φίλιππος έκανε δύο τα τέρματα του, όταν και πάλι ο Βοργιατζίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, που έμοιαζαν…υπνωτισμένοι σ’ αυτό το διάστημα, προσπάθησαν στη συνέχεια να ισορροπήσουν το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την εστία του Θεοδωρίδη που δεν χρειάστηκε να επέμβει στα πρώτα 45 λεπτά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο, με τους “βυσσινί” να σκοράρουν στο 55′ και “δράστη” αυτή τη φορά τον Γιάννη Γατόπουλο που πέτυχε το 7ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διαφύλαξαν περισσότερο τα νώτα τους, έδωσαν περισσότερο χώρο στους “κυανόλευκους” οι οποίοι βγήκαν πλέον με αξιώσεις στα καρέ των “βυσσινί”. Ωστόσο το γκολ για τον Άτλα ήρθε στο 83ο λεπτό, με τον Κώστα Ντέλλα να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας και να πετυχαίνει το 31ο γκολ στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γκατζίδης, Γιάννου, Καρασαββίδης, Γκατζούφας, Μπρέγκου, Παππάς, Ρόκκο (69′ Μπαλτζής Β.), Δημούλτσης (60′ Μυλωνάς), Βοργιατζίδης, Γατόπουλος (78′ Μπαλτζής Δ.)

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Κοτσαγκόγκος, Κολοκοτρώνης, Πρόιος, Δαυίδης, Ξανθόπουλος, Δημητρούσης Κ. (75′ Δημητρούσης Χ.), Παπαδόπουλος Σ., Παπαδόπουλος Κ., Ισλαμίδης, Ντέλλας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected