Κατηγορίες
Football League

Νίκος Ζούρκος : “Η ψυχολογία είναι το κλειδί”

zourkos_0Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του τελευταίου διαστήματος για τον Αιγινιακό είναι ο Νίκος Ζούρκος. Ο 25χρονος Ημαθιώτης κεντρικός μέσος, που παίζει φέτος πρώτη φορά σε επίπεδο Football League, σκόραρε και στα δυο διπλά της ομάδας της Πιερίας φέτος στο Πανθεσσαλικό, τόσο στο 0-1 της κανονικής διάρκειας (δεύτερος γύρος), όσο και στο προχθεσινό… συγκλονιστικό 2-3 (ισοφαρίζοντας σε 2-2 λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους με ασύλληπτο κεραυνό).

Ο Ζούρκος με δηλώσεις στον «ARENA FM» υποστήριξε: «Ήταν δύσκολη ανατροπή, θέλαμε ένα γκολ πριν το ημίχρονο γιατί αν μπαίναμε στα αποδυτήρια με το 2-0 τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα. Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά το σερί νικών που έχουμε μας βοήθησε πολύ να γυρίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε καλή ψυχολογία και με το που πετύχαμε το πρώτο γκολ, πιστέψαμε στην ανατροπή. Θα ήταν καλύτερο για μας να παίζαμε στο Αιγίνιο κάθε παιχνίδι, είναι ένα γήπεδο που το ξέρουμε καλά, αλλά από εκεί και πέρα κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και πάμε για το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και όλα μπορούν να συμβούν».

Στα αγωνιστικά, ο Αιγινιακός θα κυνηγήσει την Κυριακή το «δυο στα δυο» στην έδρα του με τον Φωστήρα, για να έχει αντίκρισμα και αξία ο θρίαμβος στη Μαγνησία. Ο Κώστας Νικολαϊδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς επανέρχεται ο Φαμπίνιο και πιθανότατα και ο Λαζαρίδης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected