Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – Τα “φώτα” στην Ιταλία!

38884a78e1c8eae70b060531ce8a42f5_L

Όλα ανοιχτά έχουν μείνει στο ζευγάρι της Γιουβέντους με την Μπενφίκα. Οι «αετοί» της Λισαβόνας στην πρώτη αναμέτρηση επικράτησαν 2-1 και έτσι έχουν ένα μικρό προβάδισμα για να βρεθούν στον τελικό του Τορίνο.

Από την πλευρά της η Γιουβέντους προέρχεται από τη νίκη της με 3-1 επί της Σασουόλο για το πρωτάθλημα και είναι μία ανάσα από την κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου. Στόχος της όμως, είναι να διεκδικήσει και το Europa League στον τελικό που θα διεξαχθεί σπίτι της. Για το λόγο αυτό, χρειάζεται μία… καθαρή νίκη απέναντι στην ομάδα της Λισαβόνας για να διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο στην Ευρώπη ύστερα από το 2003, όπου είχε ηττηθεί στον τελικό του Champions League από τη Μίλαν.

Στην άλλη αναμέτρηση των ημιτελικών του Europa League, η Βαλένθια υποδέχεται τη Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει καθαρό προβάδισμα για την πρόκριση μετά τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Οι «νυχτερίδες» θα κυνηγήσουν ξανά μία μεγάλη ανατροπή, καθώς είχε προηγηθεί αυτή απέναντι στη Βασιλεία, όπου έχασε 3-0 στο πρώτο παιχνίδι για να επικρατήσει στη ρεβάνς με 5-0 στην παράταση.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected