Κατηγορίες
Διάφορα

Βασίλης Δημητριάδης : “Οποία υποκρισία…”

1170744_10203666698096149_673220994294385192_n
Καραπαναγιωτίδης ο Ανεξάρτητος. Φυσικά και είναι. Στις 25 Μαίου, την ημέρα διεξαγωγής των ευρωεκλογών θα ψηφίσει κόντρα στις μνημονιακές πολιτικές που ψηφίζουν οι ομοϊδεάτες του και ως δοτός αντιπεριφερειάρχης, από το παλαιό σάπιο κομματικό σύστημα, τις εφαρμόζει. Δηλαδή θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ ή κάτι αντιμνημονιακό. Για αυτό άλλωστε παρευρέθηκε στα εγκαίνια του, συμπαθούς κατά τα άλλα, μνημονιακού υποψηφίου της Ν.Δ. κ. Σαρηγιαννίδη μαζί με τους Βουλευτές “Ναι σε όλα” της Ν.Δ. Για αυτό συναντάται με την κ. Βόζεμπεργκ (υποψήφια ευρωβουλευτή με τη Ν.Δ.). Και για αυτό στο ψηφοδέλτιό του έχει τον Πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης Βέροιας της Νέας Δημοκρατίας. Ακριβώς γιατί είναι ανεξάρτητος, αντιμνημονιακός και χωρίς κομματική ταυτότητα.

Βοριαζίδης. Ο πλέον ανεξάρτητος και αντιμνημονιακός υποψήφιος για το δήμο Βέροιας. Δεν είχε ποτέ του κομματική ταυτότητα. Δεν ανήκε ποτέ σε κόμματα. Απλώς λίγο, όσο πατάει η γάτα, με το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ εκλέχτηκε το 2010 και εφάρμοσε τα άθλια μέτρα κατά των πολιτών. Ίσως να μη γνώριζε ο άνθρωπος. Τώρα που έμαθε όμως! Κατεβαίνει ανεξάρτητος με όσο ΠΑΣΟΚ έχει μείνει από πίσω του. Αλλά αυτός ανεξάρτητος και παρών στη συνέντευξη της Μπατζελή. Ξέρετε εκείνης της υπουργού του ΠΑΣΟΚ που δεν ασχολήθηκε ποτέ με δημόσιες θέσεις και δεν έζησε με δημόσιο χρήμα. Εκείνης που ήταν, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος της ΠΑΣΕΓΕΣ και της ΓΕΣΑΣΕ, που παρακολουθούσε την Αγροτική Ανάπτυξη του Γ’ ΚΠΣ και μετείχε στην επιτροπή παρακολούθησης του Γ’ ΚΠΣ. Ξέρετε η σύμβουλος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου και Ελιάς (ΕΔΟΕΕ). Ξέρετε η, απο το 1993 ως το 1996, γενική γραμματέας διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκών θεμάτων του Υπουργείου Γεωργίας. Η Μπατζελή, ξέρετε, του ΠΑΣΟΚ που από το 1989 ως το 1992 ήταν μέλος του γραφείου της Ελληνίδας Επιτρόπου της Ευρωπαϊκης Επιτροπής. Που από το 1983 ως το 1989 ήταν επιστημονική συνεργάτης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αντιπρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών Ανδρέας Παπανδρέου (ΙΣΤΑΜΕ). Αυτής της Μπατζελή που ανήκει στο βαθύ παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ.

Μα τι λέτε ο Βοριαζίδης είναι ανεξάρτητος. Για αυτό άλλωστε, ήταν παρών στη συνέντευξη του Θεοχαρόπουλου στη Βέροια και έχει τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ. Ξέρετε εκείνων των “ντεμέκ” αριστερών που στήριζαν (και συνεχίζουν να στηρίζουν σε κρίσιμα νομοσχέδια) τη δεξιά αντιλαϊκή μνημονιακή Κυβέρνηση των Βενιζέλου-Σαμαρά. Μα τι λέτε είναι ανεξάρτητος και αντιμνημονιακός. Ο Βοριαζίδης φυσικά θα στηρίξει στις ευρωεκλογές τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ κι αυτός. Αντιμνημονιακός γαρ.

Μαρκούλης. Αλλά και ο Μαρκούλης ανεξάρτητος είναι φυσικά. Αυτός βέβαια δεν πάει σε εκδηλώσεις συντρόφων του. Είναι ανεξάρτητος πριν τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” άλλωστε. Ανεξάρτητος ΠΑΣΟΚτζής, μάλλον, που έχει τάσεις ανεξαρτητοποίησης στο ανεξάρτητο ΠΑΣΟΚ. Ο Μαρκούλης είναι ο πλέον ανεξάρτητος. Άρα στις ευρωεκλογές τον βλέπω να στηρίζει ή του Ανεξάρτητους Έλληνες (ως ανεξάρτητος πριν από αυτούς δηλαδή) ή τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παπαγιάννης. Αυτός κι αν είναι ανεξάρτητος. Παρών σε όλες τις κομμματικές εκδηλώσεις του κόμματος του. Του ΠΑΣΟΚ. Το οποίο αφού δεν του έδωσε το χρίσμα και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις αποφάσισε να γίνει ανεξάρτητος. Καλά κάνει ο άνθρωπος. Πλούσιο ΠΑΣΟΚικό παρελθόν έχει ο άνθρωπος, αλλά αποφάσισε να αποτινάξει από πάνω του το μανδύα του φερεφώνου των μνημονιακών κομμάτων εντάσσοντας στο συνδυασμό του φασίστες-νεοναζί της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής (αχ με συγχωρείτε, αυτός είναι από εκείνους που πιστεύει ότι οι πολίτες δε φταίνε για την ηγεσία των νεοναζί, άσχετα αν τους ψηφίζουν ασπαζόμενοι την ιδεολογία τους). Τα πάντα δηλαδή για τα ψηφαλάκια.

Κι αυτός φυσικά στις ευρωεκλογές ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ θα ψηφίσει. Αντιμνημονιακά.

Αφού όλοι τους είναι ανεξάρτητοι και αντιμνημονιακοί ας κάνουν και μία δήλωση για το τι θα ψηφίσουν στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Αν τολμούν φυσικά.

Οψόμεθα, λοιπόν, κυρίες και κύριοι. Η ευθύνη πλέον είναι στα χέρια σας.

Μην πείτε μετά: “Δε ξέραμε, δε μας είπε κανείς τίποτα”.

Βασίλης Δημητριάδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
“Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο Βέροιας. Ανατροπή Τώρα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected