Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπαρτσελόνα – Διαβάστε τι ζήτησε ο Μέσι για να ανανεώσει!

messi-593x378Η καταλανική Sport αποκαλύπτει πως ο Μέσι τα έχει βρει με την Μπαρτσελόνα στο οικονομικό σκέλος, ωστόσο ζητάει την απόκτηση του Αγουέρο και την παραμονή του Πίντο προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Η επέκταση της συνεργασίας του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα μόνο εύκολη υπόθεση δεν αποδεικνύεται παρότι σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η καταλανική εφημερίδα Sport έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αναφορικά με το οικονομικό σκέλος.

Οι «μπλαουγκράνα» προσφέρουν 20.000.000 ευρώ τον χρόνο στον Αργεντινό σούπερ σταρ και επιπρόσθετα άλλα τέσσερα ως πριμ.

Ο πατέρας του Μέσι, Χόρχε ωστόσο από την πλευρά του ζητάει εγγυήσεις πως η Μπαρτσελόνα θα ενισχυθεί προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες προκειμένου η εμπορική αξία του γιου του να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.

Ο Λιονέλ Μέσι μάλιστα φέρεται να ζητάει επιτακτικά από την διοίκηση των Καταλανών να προχωρήσουν στην απόκτηση του Κουν Αγουέρο από την Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιο του.

Τούτη δεν είναι η μοναδική απαίτηση του. Παράλληλα επιθυμεί και την παραμονή του στενού του φίλου και συμπαίκτη του, Χοσέ Μανουέλ Πίντο. Το συμβόλαιο του 38χρονου γκολκίπερ λήγει το καλοκαίρι.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected