Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Η μη αδειοδότηση φέρνει τέσσερις στην έξοδο

1068531-594x378Μετά την μη αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης σε συνεργασία με την διοίκηση της ΠΑΕ έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου γνωρίζοντας τα δεδομένα.

Ο Γιάννης Πετράκης μετά την μη αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα σε συνεργασία με την διοίκηση της ΠΑΕ έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου γνωρίζοντας τα δεδομένα.

Την δυνατότητα για τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις ποδοσφαιριστών Ελλήνων ή μη άνω των 24 ετών. Για τον λόγο αυτό οι Σονγκό, Κυβελλίδης, Αμπάρης και Σκόνδρας που λήγουν τα συμβόλαιά τους δύσκολα να παραμείνουν.

Ακόμη ο Κίτσου επίσης αναμένεται να αποχωρήσει μετά το πέρας του δανεισμού του από την γαλλική Βαλενσιέν ενώ ο Ακόστα θα μείνει μέχρι τον Ιανουάριο που έχει συμβόλαιο και ανάλογα με το τι θα προσφέρει θα κριθεί τότε. Σε ένα χρονικό σημείο όπου η ομάδα της Ηπείρου θα έχει το δικαίωμα για μία μεταγραφή άνω των 24 ετών.

Κατά τα άλλα η παραμονή του Λεάντρο μετά το πέρας του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό θα κριθεί από τις διαθέσεις του Μίτσελ δεδομένου ότι είναι κάτω των 24 αλλά δεν είναι Έλληνας. Κάτι που σημαίνει ότι αν παραμείνει και πάλι ως δανεικός θα καλύψει την μία από τις τρεις μεταγραφές άνω των 24 ετών.

Σε γενικές γραμμές ο Πετράκης αναζητεί έναν αριστερό μπακ, έναν κεντρικό αμυντικό, ένα δεκάρι στο στιλ του Ντε Βινσέντι και έναν ακόμη επιθετικό διπλά στον Ίλιτς ή ως εναλλακτική του λύση.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected