Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ξεκίνημα με φόντο το όνειρο!

10259917_704227012949676_6722995627659990372_nΈνα 24ωρο περίπου απέμεινε μέχρι τη σέντρα για την 1η αγωνιστική των φετινών μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική και οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην Ημαθία έχουν την ευκαιρία την Κυριακή 11 Μαϊου να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ημαθίας, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με αντίπαλο τον Απόλλων Αρναίας από την Χαλκιδική. Η αναμέτρηση του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, που έχει ώρα έναρξης στις 17.00, αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που θα ταξιδέψουν από την κωμόπολη της Χαλκιδικής.

Ποιος είναι ο Απόλλων Αρναίας

Η πιο γνωστή ίσως ομάδα της Χαλκιδικής, μαζί με τη Νίκη Πολυγύρου είναι ο αυριανός αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Ο φετινός νταμπλούχος και μεγάλος θριαμβευτής της χρονιάς σύλλογος, απέδειξε πως τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σταθερά βήματα ανόδου και με ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ, συνεχίζει δυναμικά και τη φετινή χρονιά. Κατάφερε με εντυπωσιακό ντεμαράζ στο τέλος της χρονιάς, πέρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής (2-1 τον Αετό Βαρβάρας), να κατακτήσει και τον τίτλο νικώντας στο μπαράζ τίτλου το Στρατώνι με 1-0, μπροστά σε 1000 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αρναίας. 

1536627_10201861244361362_646620914_n

Το ρόστερ της ομάδας απαριθμεί 25 περίπου παίκτες και η “μίξη” έμπειρων και νεαρών παικτών, δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή κ. Χρήστο Νεοφώτιστο να διαχειριστεί το υλικό με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Να σημειώσουμε πως στην “πορτοκαλί” ομάδα αγωνίζονται τα δύο αδέρφια του πρώην παίκτη της Νάουσας και νυν της Κοζάνης, Δημήτρη Μπουλγκουρίδη (Γιώργος και Λευτέρης), που βοήθησαν τα μέγιστα φέτος ώστε η ομάδα να κατακτήσει το νταμπλ.

δείτε εδώ το πλήρες ρόστερ της ομάδας

ΠΑΟΚ για μεγάλα πράγματα!

Παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, αλλά και την αλλαγή προπονητή λίγο πριν τα μπαράζ (Πασχάλης Μπρατάνης αντί Σάκη Παγγούρα), ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας απέδειξε φέτος πως έχει την ποιότητα αλλά και την ψυχή για την πρόκληση των μπαράζ που ξεκινούν αύριο. Μπορεί η αποστολή του να είναι ομολογουμένως δύσκολη (τρεις αξιόλογοι αντίπαλοι και μόλις ένας κερδίζει την άνοδο), με σύμμαχο όμως τον κόσμο που λατρεύει την ομάδα αλλά και το καλό πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ φαντάζει ως ο δυνατός αουτσάιντερ για την προνομιούχο θέση. Και λέμε για αουτσάιντερ, γιατί εκ πρώτης όψεως, ο όμιλος αποτελείται από ισοδύναμες ομάδες που διαθέτουν και την οικονομική δυνατότητα αλλά και την συμπαράσταση του κόσμου τους για να κατακτήσουν την πρώτη θέση. Πολύ σημαντική εκ των πραγμάτων είναι η αυριανή πρεμιέρα και μία νίκη θα δώσει φτερά για τη συνέχεια, που ακολουθούν τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια.

Γιώργος Μπουκλάς : “Δουλέψαμε με αποκλειστικό στόχο την άνοδο”

Ένας από τους πλέον πολύτιμους παίκτες της φετινής χρονιάς και ιδιαίτερα σταθερός στην απόδοση του ήταν ο Γιώργος Μπουκλάς. Ο 23χρονος αμυντικός μίλησε στο Imathia Sports News για τον αυριανό αγώνα αλλά και για την προετοιμασία το τελευταίο διάστημα.

Πως έχει προετοιμαστεί η ομάδα και αν θεωρεί πως τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά και η αλλαγή προπονητή μπορούν να επηρεάσουν, θετικά ή αρνητικά, την ομάδα : “Θεωρώ πως η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για το αυριανό παιχνίδι αλλά και γενικότερα για τα μπαράζ. Δεν πρέπει αλλά και ούτε κοιτάξαμε ποτέ πίσω… Με τον νέο προπονητή δουλέψαμε πολύ πάνω σ’ αυτό και τις δύο εβδομάδες μετά τη λήξη των υποχρεώσεων μας στο πρωτάθλημα, επικεντρωθήκαμε στην τακτική ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για τον μεγάλο φετινό στόχο μας”.

Τι γνωρίζουν για τον Απόλλων και αν θεωρεί πως ο όμιλος είναι στα μέτρα του ΠΑΟΚ : “Η ομάδα μας είναι πολύ ποιοτική και το απέδειξε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Σίγουρα το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους μας, άλλωστε για να βρίσκονται στα μπαράζ, έχουν πολύ καλές ομάδες. Εμείς κοιτάμε τους εαυτούς μας και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι ώστε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ποιος είναι ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας!”

Θυμίζουμε πως ρέφερι της αυριανής αναμέτρησης θα είναι ο διαιτητής Football League κ. Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Πιερία, με βοηθούς τους κ.κ. Κώστα Λαφαντζή και Χρήστο Καράμπουλα του ίδιου Συνδέσμου . Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

φωτ. από τη σελίδα της ομάδας στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected