Κατηγορίες
Football League

Football League – Κομβική η 10η αγωνιστική

77222270f43d954f8994b6583f4eef79_LΝτέρμπι πρωτιάς στην Κέρκυρα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Νίκη Βόλου, την ώρα που θέλει να μπει… σφήνα σε αυτούς ο Ηρακλής Ψαχνών ο οποίος υποδέχεται τον φορμαρισμένο Αιγινιακό.

Κομβική αναμένεται να είναι η 10η αγωνιστική των play off της Football League. Οι τέσσερις αναμετρήσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ή να… περιπλέξουν χειρότερα την κατάσταση, καθώς οι βαθμολογικές διαφορές είναι μικρές και όλες οι ομάδες έχουν ακόμα ελπίδες. Στα πρώτα, χρονικά, ματς της ημέρας, το ενδιαφέρον πάει σε Εύβοια και Μαγνησία.

Στις 17:00 ο Ηρακλής Ψαχνών υποδέχεται τον φορμαρισμένο Αιγινιακό και με νίκη μπορεί να βρεθεί στη δεύτερη θέση, ανάλογα με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων. Η ομάδα της Πιερίας από την πλευρά της, θέλει να ανέβει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας κι έχει ως όπλο την καλή της φόρμα και την ανεβασμένη ψυχολογία μετά το σόου της περασμένης αγωνιστικής στον Ταύρο. Την ίδια ώρα στον Βόλο, ο τοπικός Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον Φωστήρα, έτσι ώστε να κάνει εντυπωσιακό φίνις και να προλάβει το τρένο της απευθείας ανόδου. Η ομάδα του Ταύρου από την πλευρά της, καλείται να ξεπεράσει το σοκ από το ματς με τον Αιγινιακό και να αποδείξει πως είναι ακόμα… «ζωντανή».

Στις αναμετρήσεις των 19:30, αναμφίβολα ξεχωρίζει η «μάχη» κορυφής ανάμεσα στην Κέρκυρα και τη Νίκη Βόλου. Οι «Φαίακες» θέλουν να ανέβουν και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να ξεπεράσουν τους φιλοξενούμενούς τους. Από την πλευρά της η Νίκη, θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να «αγκαλιάσει» ακόμα πιο σφιχτά την κορυφή που οδηγεί… στα σαλόνια. Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής υποδέχεται τα Χανιά και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, έτσι ώστε να μείνει κι αυτός στο κόλπο. Οι Κρητικοί, ωστόσο, δείχνουν ανεβασμένοι και θα προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» το ματς για να παραμείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση του ονείρου…

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ PLAY OFF

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

17.00: Ηρακλής Ψαχνών – Αιγινιακός

17.00: Ολυμπιακός Βόλου – Φωστήρας

19.30: Ηρακλής – Χανιά

19.30: Κέρκυρα – Νίκη Βόλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected