Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Οικονόμου : “Το θαύμα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας!”

Axileas Neokesarias _ Lefkadia 3 _ 1 074Για την εξαιρετική πορεία του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αλλά και την προσωπική του παρουσία στον δευτεραθλητή του φετινού 3ου ομίλου της Γ Εθνικής μίλησε στο Imathia Sports News o Γιώργος Οικονόμου. Ο πρώην παίκτης της Βέροιας, αποτέλεσε την πρώτη και μοναδική μεταγραφή για την ομάδα της Πιερίας την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και παρ’ όλα αυτά, η πορεία που πραγματοποίησε ήταν εξαιρετική (μάλιστα στον δεύτερο γύρο συγκέντρωσε έναν βαθμό περισσότερο από την πρωταθλήτρια Λαμία, του τεράστιου για τα δεδομένα της Γ Εθνικής μπάτζετ). Ας δούμε τι είπε ο έμπειρος αμυντικός :

Για το κλίμα στην ομάδα και την πορεία του δεύτερου γύρου : “Έχω αγωνιστεί σε πολλές ομάδες στο παρελθόν, θεωρώ όμως πως ο Αχιλλέας αποτελεί μία από τις πιο ιδανικές επιλογές όχι μόνο βέβαια για μένα προσωπικά, αλλά για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Η οργάνωση στην ομάδα είναι εξαιρετική, όλοι δίνουν το 110% των δυνάμεων τους και αυτό αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στην πορεία της ομάδας. Και μόνο το γεγονός πως στον δεύτερο γύρο συγκεντρώσαμε περισσότερους βαθμούς από τον πρωταθλητή, λέει πολλά. Τα μπάτζετ άλλωστε είναι αντιστρόφως ανάλογα, παρ’ όλα αυτά παλέψαμε μέχρι τέλους και θα μπορούσαμε να κάνουμε την έκπληξη.

Για την προσωπική του επιλογή και το αύριο : “Σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ποτέ δεν μπορείς να θεωρείς κάτι δεδομένο και σίγουρο. Η πρόταση που ήρθε το χειμώνα για μένα ήταν εξαιρετική από κάθε άποψη και τώρα, στο τέλος μπορώ να πω ότι έπραξα σωστά. Δεθήκαμε με τα παιδιά (τους περισσότερους άλλωστε τους γνώριζα από προηγούμενες ομάδες) και κλείσαμε τη χρονιά πολύ πιο πάνω από τα στάνταρ που τέθηκαν στην αρχή της χρονιάς. Αυτό και μόνο μπορεί να χαρακτηρίσει τη φετινή περίοδο απόλυτα επιτυχημένη. Όσο για το αύριο, όλα είναι ανοιχτά. Είναι άλλωστε πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε, άλλωστε οι εποχές αλλάζουν δραστικά και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τείνει προς την όλο και μεγαλύτερη μείωση των ομάδων που θα αγωνίζονται στο υψηλό επίπεδο. Υπάρχει χρόνος για όλους και προέχει η ξεκούραση και η αποσυμφόρηση!”.

Βέβαια, οι Κατερινιώτες περιμένουν μήπως προκύψουν οφέλη για τους δεύτερους στη Γ΄ Εθνική και βρεθούν από το… παράθυρο σε δεύτερο χρόνο στη Football League, είτε απευθείας, είτε μέσω μπαράζ. Μάλιστα, αντιπροσωπεία της διοίκησης του Αχιλλέα (αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιώργο Γαβρίδη, τον αντιπρόεδρο, Γιάννη Συμεωνίδη και τον γραμματέα Δημήτρη Δερμίση) θα βρεθούν στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για επίσημη ενημέρωση για το ζήτημα από τη διοργανώτρια αρχή.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αχιλλέας μπορεί να «παινευτεί» ότι ανέδειξε φέτος παίκτες, όπως οι πρωτοεμφανιζόμενοι Παμλίδης και Τζήμας, αλλά και οι Νάκας, Δερμίσης και Δημητρίου, οι οποίοι μεταξύ άλλων απασχολούν ήδη αρκετούς συλλόγους. Βέβαια, θετική εικόνα έχει προκαλέσει με το έργο του και ο Στύλος, που με χαμηλό μπάτζετ παρουσίασε έργο και δικαιώθηκε για τις επιλογές του και συνεπώς δεν αποκλείεται σύντομα και εκείνος να γίνει δέκτης άλλων προτάσεων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected