Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Διγενής Λακκώματος – Η απίστευτη πρωτιά και ο…υποβιβασμός!

digenis_5_0Παγκόσμια πρωτοτυπία πρέπει να έχει στο παλμαρέ του ο Διγενής Λακκώματος! Η ομάδα της Χαλκιδικής, που τερμάτισε 11η στον πρώτο όμιλο και υποβιβάζεται στο τοπικό, διαθέτει την καλύτερη επίθεση του ομίλου, με 58 γκολ (έναντι 57 του Πανσερραϊκού), αλλά και μια από τις καλύτερες συνολικά στην κατηγορία. Έτσι, η ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν, που προδόθηκε από την αναιμική άμυνα (56 γκολ) χτυπά με αξιώσεις την πόρτα του βιβλίου των ρεκόρ!

Όσο για το ματς στην Ευκαρπία, έληξε 2-2 με τον επίσης πεσμένο Μακεδονικό, σε μια αναμέτρηση χωρίς σκοπιμότητες. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ζαγναφέρης (στο 28΄ με ασύλληπτο σουτ πίσω από τη… σέντρα, βλέποντας τον Γκουτζελά εκτός θέσης) και Φούκας (57΄ με πλασέ, μετά από ασίστ-τακουνάκι του Λένου), ενώ για τον Διγενή βρήκαν δίχτυα οι Βιτλής (29΄ με ατομική ενέργεια και σουτ, μετά από πάσα του Μιχάλη) και Παπαποστόλου (86΄ πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Ορφανίδη).

Μακεδονικός : Πουλίτσης, Μπασάνος (75΄ Ντεβρετλής), Ορφανίδης, Πουρσανίδης, Δούμας, Φοιτάς (69΄ Λαγκίζος), Φούκας, Μαρίγγος, Ματζίρης (54΄ Γαρύφαλλος), Ζαγναφέρης, Λένος.

Διγενής Λακκώματος : Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Σπανός (71΄ Μπίκας), Τσιώνας, Ορφανός, Γεωργιάδης, Βιτλής, Δραγανίδης, Στασινόπουλος (64΄ Κωστικίδης), Μιχάλης (79΄ Καρακώστας), Παπαποστόλου.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected