Κατηγορίες

3o EM-DA Futsal Cup – Τέλος για δύο ακόμη ομίλους, αλλαγή σκυτάλης στο Group B

DSCN9505

Με τρία ματς συνεχίστηκε και σήμερα, 16η αγωνιστική μέρα από την έναρξη του Τουρνουά, το 3ο EM-DA Futsal Cup που διεξάγεται στο κλειστό του ΔΑΚ “Βικέλας” στο Μακροχώρι. Οι αναμετρήσεις για τους ομίλους Β, F και Ι έριξαν την αυλαία για δύο από αυτούς, ενώ η πρώτη χρονικά με αντιπάλους το “Makis Class” και τη “Μεσόγειο” (δεν διεξήχθη λόγω μη παρουσίας των φιλοξενούμενων), ήταν για την προτελευταία αγωνιστική του Group I.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, που έκρινε την πρωτιά στον όμιλο Β, το καφέ “Μπρίκι” από τη Βέροια επικράτησε του καφέ “Scandal” και κατέκτησε την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στη φάση των 16. Εκεί θα βρεθεί όμως και η ομάδα από τη Μελίκη που με 6 βαθμούς και +2 διαφορά τερμάτων, είναι στη δεύτερη θέση της Ειδικής Βαθμολογίας των 2ων, θέση που δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση ως δεύτερη.

Το τρίτο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τον όμιλο F, ήταν αδιάφορο βαθμολογικά με τους Βετεράνους του Χάντμπολ να κατακτούν και τυπικά την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στη φάση των 16. Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, η εταιρία “Alu-Syn” ήταν ιδιαίτερα μαχητική αλλά ηττήθηκε από τους πρωτοπόρους και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της σημερινής μέρας :

(Group I)   Ενεργειακά τζάμια «Makis Class» Βέροια – Super Market «Μεσόγειος» Κουλούρα  3-0 α.α.

(Group Β)  Καφέ «Μπρίκι» Βέροια – Καφέ Bar «Scandal» Μελίκη  7-4 (4′-10′-39′ Χρυσόπουλος, 14′ αυτογκόλ, 33′-44′ Σπυριδωνίδης, 48′ Δεδίνης / 16′-29′-50′ Κωστόπουλος, 43′ Τεγούσης)

Κίτρινες κάρτες : 11′ Γούτσης, 17′ Πήκος

(Group F)  Βετεράνοι Χάντμπολ – Κουφώματα «Alu Syn» Βέροια  10-6 (9′-20′-35′-43′-48′-50 Πρωτογέρης, 10′ Παυλίδης, 15′-33′ Δομπρής, 36′ Παπαδόπουλος / 4′-25′ Χωλόπουλος, 24′ Γαβριηλίδης, 37′-40′ Τσουφλίδης, 44′ Λιόλιος)

δείτε εδώ τις βαθμολογίες και εδώ το πρόγραμμα της εβδομάδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected