Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μπαράζ Γ Εθνικής – Μόνο νίκη για τον ΠΑΟΚ!

DSCN0233Ο αγώνας της χρονιάς έφτασε για τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ημαθίας, που ταξιδεύει αύριο στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην Αρναία όπου θα αντιμετωπίσει τον μέχρι στιγμής πρωτοπόρο του 3ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, Απόλλων. Η ομάδα του Πασχάλη Μπρατάνη θα επιδιώξει τη νίκη στην Ανατολική Χαλκιδική, που θα τη φέρει και πάλι στην πρώτη θέση ώστε να αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Οι παίκτες ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι, με απόντες τους Παναγιώτη Κίτσα (κόκκινη στους Γαλατάδες) και Γιώργο Μπουκλά (θλάση) ενώ επιστρέφει ο Κώστας Κίτσας που εξέτισε την προηγούμενη αγωνιστική. Την ίδια ώρα, στο όριο των κίτρινων καρτών είναι ο Γιώργος Κίτσας (έφτασε τις 3) ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο που σκέφτονται στον ΠΑΟΚ, καθώς προέχει το “διπλό” στην έδρα του Απόλλων.

Στο μακρινό αυτό ταξίδι, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, που αναμένεται να δώσει και πάλι βροντερό παρόν με την αποστολή της ομάδας να αναχωρεί αύριο το πρωί για τη Χαλκιδική.

«Άρχοντας» του αγώνα ορίστηκε ο Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος από τη Λάρισα, με βοηθούς τους Ηλία Νατσιούλα και Γιώργο Αναστασίου από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής αγώνα θα είναι Χρυσάφης Γκυρίνης από τις Σέρρες.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης υποδέχεται τον Ολυμπιακό Γαλατάδων με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη αν θέλουν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο στον 3ο όμιλο.

Η βαθμολογία του ομίλου

#

Ομάδες

Ν-Ι-Η

ΤΕΡ

Β

1

Απόλλων Αρναίας

2-1-0

5-3

7

2

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

1-2-0

6-3

5

3

Ολυμπιακός Γαλατάδων

0-2-1

0-1

2

4

ΠΑΟΚ Κρηστώνης

0-1-2

2-6

1

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected