Κατηγορίες

3o EM-DA Futsal Cup – Σάββατο…δράσης σήμερα με τελικό και κλήρωση!

logo smallΠρώτο (και τελευταίο) Σάββατο με αγωνιστική δράση για το 3ο EM-DA Futsal Cup σήμερα και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ημιτελικά και τον τελικό των μπαράζ για την ανάδειξη της 16ης ομάδας που θα προκριθεί στην επόμενη νοκ άουτ φάση του Τουρνουά, αλλά και την κλήρωση όλων των ζευγαριών (αλλά και των ωρών διεξαγωγής) μέχρι τον τελικό της 10ης Ιουνίου. 

Στις 20.00 διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός των μπαράζ, με αντιπάλους το Καφέ “Σπιρτόκουτο” από τη Βέροια και τη “Vrettos Recycling” από την Αλεξάνδρεια. Οι δύο ομάδες προέρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετης διακύμανσης αποτελέσματα, με τους πρώτους να αποκλείουν στα πέναλτι το Καφέ “Κάστρο” από τη Βεργίνα και την ομάδα από την Αλεξάνδρεια να επικρατεί με το ευρύ 6-0 του “Κλειδαράς” χθες το βράδυ.

Στο άλλο ζευγάρι που περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ημιτελικών (20.45) το “Kairo Image Bar” από το Κλειδί αντιμετωπίζει το “X Net” Internet Station από τη Βέροια, σε μία επίσης πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολύ αξιόλογα ρόστερ.

Οι δύο νικητές των ημιτελικών θα αγωνιστούν αμέσως μετά την κλήρωση που θα επακολουθήσει (δείτε παρακάτω) στον μεγάλο τελικό των μπαράζ που θα αναδείξει την ομάδα που θα συνεχίσει στα νοκ άουτ. Όποιος επικρατήσει μέσω αυτής της διαδικασίας θα αγωνιστεί την Τρίτη 3/6 στις 20.00 με αντίπαλο που θα προκύψει από την κληρωτίδα. Θυμίζουμε πως οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις διαρκούν 30 λεπτά (15-15′) και αν προκύψει ισοπαλία, οδηγούνται στην εκτέλεση τριών (3) πέναλτι για να αναδειχθεί νικητής.

Η κλήρωση της νοκ-άουτ φάσης των 16

Αμέσως μετά το τέλος των ημιτελικών των μπαράζ, οι εκπρόσωποι των ομάδων θα μάθουν τους αντιπάλους τους τόσο στην επόμενη φάση όσο και τις διασταυρώσεις μέχρι τον Μεγάλο Τελικό της Τρίτης 10 Ιουνίου 2014. Εκτός αυτού, θα μάθουν και τις ώρες που θα αγωνιστούν στα νοκ-άουτ ενώ αμέσως μετά τον τελικό των μπαράζ, το Imathia Sports News θα ανακοινώσει τα επίσημα ρόστερ των 16 ομάδων μαζί με τη ΜΙΑ (1) μεταγραφή που δικαιούται βάσει της προκήρυξης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected