Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο

New York City – Μετά τον Βίγια και Λάμπαρντ!

fotosΔύο σπουδαίοι άσοι της “ασπρόμαυρης θεάς” αφήνουν την Ευρώπη και κάνουν το υπεραταλαντικό ταξίδι για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις στο MLS!

O λόγος για τον Φρανκ Λάμπαρντ που έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι και τον Νταβίντ Βίγια που δεν δεσμεύεται πλέον με συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίοι σύμφωνα με την αγγλική “Mirror” βρέθηκαν αμφότεροι το Σάββατο στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι για να διευθετήσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες αναφορικά με τη μετακίνησή τους.

Το εν λόγω ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως Λάμπαρντ και Βίγια συναντήθηκαν με τον Τζέισον Κρέις ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα προπονητή στη New York City από τον Ιανουάριο, με τον Άγγλο διεθνή μέσο να δέχεται να ρίξει το κασέ του, που ήταν της τάξης των 150.000 λιρών στην Τσέλσι.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Βίγια στη New York City θα βγει χαμένη και η… Μπαρτσελόνα καθώς αν συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο “Βιθέντε Καλδερόν” οι Καταλανοί θα εισπράξουν το ποσό των 2.000.000 ευρώ, όπως προβλέπει η συμφωνία που έκαναν πέρυσι με την Ατλέτικο όταν της τον παραχώρησαν.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected