Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Κέρκυρα (1-0) Για 90′ ο Ζούρκος, 53′ ο Κυνηγόπουλος

0b2085331721b5941df4bb7fff74bd5e_LΚανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε στην αναμέτρηση του Αιγινιακού με την Κέρκυρα με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη με 1-0.

Με την Κέρκυρα να έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική, η τελευταία της αναμέτρηση για τα play-off ήταν τυπικής διαδικασίας στην έδρα του Αιγινιακού.

Έτσι, με το κίνητρο να είναι χαμηλό, η ομάδα της Πιερίας πήρε σημαντική νίκη ψυχολογίας με 1-0 κλείνοντας θετικά την προσπάθειά της στα play-off, για να τερματίσει στην 6η θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε από τον Κουτσοσπύρο στο 36’ το οποίο αποδείχθηκε και αρκετό για να της δώσει το τρίποντο.

Αιγινιακός : Μπαϊμάκης, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Ζούρκος, Φαμπίνιο (30′ Λ. Αχαλινόπουλος), Πέντα, Δεμηρτζόγλου (58′ Γκέσιος), Λαζαρίδης, Κυνηγόπουλος (53′ Κ. Αχαλινόπουλος), Κουτσοσπύρος
Κέρκυρα : Γκίνης, Καραγιαννίδης, Παππάς, Αρμένης, Γκόμες, Κουλούρης (46′ Μπέριαν), Κρητικός, Ανδρεόπουλος (63′ Ελληνίδης), Γυφτοκώστας, Γεωργακόπουλος, Σουάνης (46′ Κόντος)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected