Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ανακοίνωση

000000000000000000000000000000000000000000000000000000DSC00912Μετά την πρώτη Γενική Συνέλευση που έγινε πριν από τρεις εβδομάδες και στην οποία έγινε αγωνιστικός και λεπτομερής οικονομικός απολογισμός των αγωνιστικών περιόδων 2012-13 και 2013-14 αλλά δεν εξελέγη νέα Διοίκηση, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ 4 Ιουνίου 2014 παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας η επαναληπτική Γ. Συνέλευση, η οποία ήταν βέβαιο ότι θα αναδείξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αφού σχεδόν όλα τα μέλη της προηγούμενης Διοίκησης και 2-3 νέοι, είχαν ήδη εκδηλώσει την επιθυμία τους να στελεχώσουν τη νέα Διοίκηση.

Είναι γνωστό ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, έχει στο δυναμικό της 25 τοπικούς και κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές, έχει τον προπονητή της Γ. Ντάμτσιο (η συνεργασία με τον οποίο ανανεώθηκε από τον χειμώνα), είναι πλήρης από ρουχισμό (στολές, φόρμες, σάκους, μπουφάν κ.λ.π.), λειτουργεί η Ακαδημία, υπάρχουν οι υπέροχες αθλητικές μας εγκαταστάσεις, οι φίλαθλοι έχουν έρθει κοντά στην ομάδα και το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με τον ίδιο ενθουσιασμό και με την ίδια νοοτροπία, ώστε ο ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” να πάει ακόμη καλύτερα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, αφού υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις και κυρίως μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο ήθος και στην αξία των ποδοσφαιριστών μας και του προπονητή.

Την επόμενη Τρίτη θα γίνει συνάντηση της Διοίκησης με τον προπονητή και θα ξεκινήσει ο αγωνιστικός προγραμματισμός της νέας περιόδου. Ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού χώρου, αλλά κύριο μέλημα της Διοίκησης είναι η αξιοποίηση του βοηθητικού γηπέδου, που όπως αποδείχθηκε πέρυσι είναι τόσο απαραίτητο για την καλύτερη λειτουργία της πρώτης ομάδας και της Ακαδημίας.

Κλείνοντας, δεν ξεχνάμε την περσινή στήριξη λίγων φίλων της ομάδας (αναφερθήκαμε σ’ αυτούς στη Γενική Συνέλευση αλλά και σε παλαιότερη ανάρτηση) και περιμένοντας τη στήριξη περισσότερων, ελπίζουμε σε μια πολύ καλύτερη ποδοσφαιρική χρονιά, στη διάρκεια της οποίας ο Σύλλογός μας συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής και φιλοδοξούμε να τα γιορτάσουμε όπως αξίζει στην ομάδα και σε όλους αυτούς που με την προσφορά τους έγραψαν την 50χρονη Ιστορία της Ομάδας μας.

Και ενώ απομένουν δύο κενές θέσεις για την συμπλήρωση του Δ.Σ. (ελπίζουμε να καλυφθούν από παλιούς και έμπειρους παράγοντες), το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούν οι:

Σωκράτης Φετεινίδης, Κώστας Κασνακίδης, Γιάννης Κιρκιλιανίδης, Λάκης Γεωργιάδης, Θοδωρής Αγαθόπουλος, Γιώργος Κούτσιας, Παύλος Μηνούδης, Σωτήρης Καλουσόπουλος, Μόσχος Κασνακίδης, Νίκος Κούτσιας, Πελοπίδας Καλλιάγρας, Χρήστος Κασνακίδης και Εύα Παπανικολούδη-Σαλτουρίδου

Για τους λίγους που ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε την αρνητική στάση τους απέναντι στην ομάδα, θα χαρούμε να είναι παρόντες στην επόμενη Γ. Συνέλευση που θα γίνει σύντομα και για τους δύσπιστους, η λεπτομερής ανάλυση των οικονομικών απολογισμών είναι στη διάθεσή τους…

*trikala-imathias.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected