Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Μεταγραφικές αναζητήσεις και φήμες! (11/6)

imagesΈντονη κινητικότητα και το τελευταίο διήμερο στις ομάδες της Super League και το Imathia Sports News σας παρουσιάζει τις εξελίξεις αλλά και τις φήμες που κυκλοφόρησαν…

ΟΦΗ – Πλησιάζει ο Φερνάντεθ!

Στην Ισπανία φέρεται πως βρήκε τον αντικαταστάτη του Χρήστου Μπούρμπου ο ΟΦΗ, καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν μια ανάσα από την απόκτηση του Ντάνιελ Φερνάντεθ Αρτόλα.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τους Κρητικούς εδώ και μέρες, με τον Μάνθο Πουλινάκη να περιμένει και την έγκριση του Τζενάρο Γκατούζο, κάτι που έγινε την Τρίτη. Ο Φερνάντεθ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Μέταλουργκ Ντόνετσκ, Ναϊμέγκεν και Φέγενορντ. Στην ομάδα του Ρότερνταμ δεν αγωνίστηκε πολύ, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και στα δύο γόνατα, αλλά επέστρεψε δυναμικά το 2012 με τη φανέλα της Γκενκ στο Βέλγιο, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού.

Αστέρας Τρίπολης – Και Νίκο Φερνάντεζ στη “φαρέτρα”

Ακόμη μια μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς συμφώνησε με τον Νίκο Φερνάντες.

Ο Αργεντινός μέσος αγωνιζόταν στην Ισπανία και τέλειωσε την Κυριακή με τη Λα Χόγια Λόρκα τις υποχρεώσεις του και πλέον είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Τρίπολη, όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής. Η συμφωνία με τους Αρκάδες έχει διάρκεια για τρία χρόνια με τον 27χρονο χαφ να αναμένεται το προσεχές διάστημα στην Τρίπολη για να υπογράψει και να ανακοινωθεί. Στο ρεπορτάζ των Αργεντινών αναφέρεται η συμπάθεια του Αστέρα στους παίκτες από τη χώρα του τάνγκο, αλλά και από την Ισπανία.

Ολυμπιακός – Τουρκικά δημοσιεύματα για πρόταση σε Στοχ! 

Κίνηση για την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ φέρεται να έχει κάνει ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα futborsa.com.tr, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Σλοβάκου μέσου. Μάλιστα, αναφέρεται πως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ήταν ο Νορντίν Αμραμπάτ της Γαλατάσαραϊ, αλλά ο Μαροκινός άσος προτιμά να παίξει στην Ισπανία. Ετσι, έστρεψε την προσοχή του στον Στοχ, προσφέροντας τρία εκατ. ευρώ στην τουρκική ομάδα, ενώ απομένει να γίνει επαφή και με τον ίδιο τον παίκτη…

ΠΑΟΚ – Πρόταση για Γούτα

Το βλέμμα στον αγώνα μπαράζ της Ξάνθης θα έχει απόψε ο ΠΑΟΚ, που ετοιμάζει πρόταση για τον Δημήτρη Γούτα.

Ο 20χρονος αμυντικός αρέσει πολύ στον «Δικέφαλο του Βορρά» και μετά το αποψινό παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει ήδη μια κρούση νωρίτερα, ωστόσο ο Χρήστος Πανόπουλος είχε παραπέμψει τις όποιες συζητήσεις μετά τον αγώνα μπαράζ, όπου η Ξάνθη «παίζει» την παραμονή της στη Super League.

*με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected